Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg bunkó vagyok, ha nem...

Tényleg bunkó vagyok, ha nem válaszolok a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Sokszor nem válaszolok, mert igen, sokan rám írnak, hosszasan nem tudok annyi emberrel elbeszélgetni, azt írni,hogy bocs, de nem tetszel, szerintem az nagyobb bunkóság. Így azt a benyomást keltem, ami igaz is, hogy nem érek rá válaszolni. Mit gondoltok?

2013. szept. 25. 10:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
46%
Szerintem nagyon bunkó dolog nem válaszolni. Mi történik akkor ha elutasítod? Semmi. Én erre azt mondom hogy inkább utasítsanak vissza, mint az hogy egy válaszra se méltassanak. Szóval szerintem ez bunkó dolog de te tudod.
2013. szept. 25. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy egyébként milyen levelet kaptál. Ha valaki igenis vette a fáradtságot és írt neked egy normális, nem két soros levelet, akkor oltári bunkóság nem válaszolni, ha viszont csak odaböfögött neked egy sort, akkor akár hagyhatod is, ő sem ölt túl sok energiát a dologba.
2013. szept. 25. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
de az már eleve milyen arc, aki besír azon, hogy nem reagál neki egy csaj? (ez is költői volt...)
2013. szept. 25. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Vegyél Eastwoodot 150ért.
2013. szept. 25. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Hopsz, nem ide...
2013. szept. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!