Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha azért nem válaszolok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha azért nem válaszolok sokszor társkeresőn, mert nem győzöm már egyszerűen?

Figyelt kérdés

Ezt most nem beképzeltségből írom, de tényleg ez az igazság. Annyi kiéhezett, perverz pasi írogat örökké, amiből egyrészt már nagyon elegem van, másrészt világosan benne van az adatlapomban, hogy maximum 25 éves legyen a pasi, és ebből nem engedek, soha nem jönnék össze 35-40 éves pasikkal, mert idősek hozzám, külsőre és gondolkodásban is, ez van, nem igaz, hogy nem fogják fel...

És amikor azzal jönnek a srácok, hogy mennyien ostromolják a nőket, akkor abba nem gondolnak bele, hogy ezek 90%-a kapásból hulladék, mert én nem egy fizetős k**rva vagyok, aki az ajánlatokat várja...

2016. máj. 9. 00:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ilyenek ezek az oldalak. Semmi értelme nincs igazából regisztrálni. Jobban jár az ember, ha mással tölti inkább az idejét... :)
2016. máj. 9. 01:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Amíg a maradék 10% értelmesnek válaszolsz, addig nem. Mindenki kapja azt, amit maga ad
2016. máj. 9. 01:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem van egy sablon szövegem, amit bepasztázok az ilyen levelekre:

Szia! Köszönöm, hogy rám gondoltál, ez kedves tőled. Mivel azonban én más jellegű kapcsolatot keresek, nem szeretnék élni az ajánlatoddal. Remélem, nem bántódsz meg. További jó keresgélést és sok sikert!

Ezt most egy perc alatt másoltam be ide, ennyi időm mindig van, ha százával árasztanának el a levelek, akkor is lenne.

2016. máj. 9. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, kötelező mindenkit leápolnod, aki rád ír.
2016. máj. 9. 01:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, csak én fiú vagyok, és gyakran azért nem válaszolok mert nem tudok már annyi felé ott lenni \ figyelni.
2016. máj. 9. 01:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha olyan ír, aki egyértelműen nem fér bele az adatlapodon megadott kívánalmakba, akkor nem gáz, ha nem válaszolsz.

Az a gáz, hogy írnak. Én is megadtam, hogy max. 30-32 éves korig, erre 50-esek írna. Hát nem válaszolok.

2016. máj. 9. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én normálisan ismerkedési céllal írok de 80% nem ír vissza.
2016. máj. 9. 02:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem tud az ember szelektálni, hogy mikor gáz, és mikor nem.

Ha egy korodbeli, normális levelet kapsz, arra szerintem illik visszaírni, hogy nem egymást keressük, vagy hasonló.

Ha viszont egyértelműen kizárt emberek írogatnak, akik vélhetően el sem olvasták amit írtál (nagyon sok évvel öregebb, mint a max életkor, a világ másik felén lakik, etc), akkor nem gondolom, hogy az összes ilyet le kell adminisztrálni, hogy nem, mert "20 évvel idősebb vagy", "nem, mert 300km-re laksz"...

2016. máj. 9. 06:46
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván okádék vagy hogy társkeresőn ismerkedsz!
2016. máj. 9. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha normálisan ír, akkor azért illene valamit visszaírni (akár egy elôre elkészített sablonszöveget, amit csak ctrl c + ctrl v - zel aztán mindig - ez kb 5-10 másodperc az életedbôl).

Már csak azért is, mert a maradék 10%nak, aki normális leveleket küld, azoknak is rendre az a tapasztalata, hogy az esetek döntô többségében válaszra sem méltatják - ez meg nagyon frusztráló tud lenni. Eléggé ahhoz, hogy egy idô után ôk is "bekattanjanak", és lesz.rom alapon átmenjenek tömeggyátyásba, és gyorsan összecsapott gagyi levelekkel árasszák el az összes szóvajöhetô nôt - hiszen ha a normális levelekre ugyanúgy nem kapsz választ, akkor természetes, hogy csomóan egy idô után a minôség helyett átállnak a mennyiségre.

És aztán hallgathatjuk a nôk panaszait, hogy milyen rossz nekik.

2016. máj. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!