Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki átlagos párra vágyik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki átlagos párra vágyik, én viszont nem vagyok az. Mit tehetnék, hogy megtaláljam az igazit?

Figyelt kérdés
20-on éves férfi vagyok és baromi szerencsétlen a szerelemben. Az oka egyszerűen csak az, hogy nem vagyok átlagos. Mindig is kilógtam a sorból. Külsőre jól nézek ki , meg elég extrém hobbijaim vannak,így hamar felfigyelnek rám a lányok, sokuknak felkeltem az érdeklődését. A gondok ezután következnek. Mert ahogy jobban megismernek, mindig megállapítják, hogy én "más" vagyok, mint a többiek és nekik csak egy átlagos fiúra lenne szükségük. Mindenkitől ilyeneket kapok, hogy "te túl okos vagy", "különleges vagy", "zseni vagy" stb., már unom is hallgatni, én csak simán átlagos szeretnék lenni. Úgy veszem észre, hogy az emberek számára az én életmódon valami rendkívülinek számít, egyesek úgy néznek rám, mintha másik bolygóról jöttem volna. Tisztában vagyok a hibáimmal és a furcsaságaimmal, de azért nem tartom magam földönkívülinek. Pusztán arról van szó, hogy túlságosan szabad vagyok, nem érdekel a pénz, nem akarok a rendszer rabszolgája lenni, inkább az motivál, hogy olyat csináljak, amit szeretek, teljesen mindegy, hogy elismerik e vagy sem. Illetve szeretek másokon segíteni, jó érzéssel tölt el, szeretnék hasznos dolgokat kitalálni, ami jót tesz a társadalomnak, és nem a hasznot nézi elsősorban. Ezzel a hozzáállással kb. minden lányt kiábrándítok magamból, van aki nem tud megbízni bennem, valaki szerint túl okos vagyok, valaki szerint bolond, mások kedvelnek, de nem tudnak hova tenni, megint mások teljesen már majdnem egy hullámhosszon vannak velem, de valamiért mégsem kellek nekik, pedig én vágyom egy társra, akivel együtt kalandozhatunk az életben és maximálisan megbízunk egymásban.
2016. dec. 9. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kár volt megszólalni.

Itt az oldalon, de akár ebben az országban soha senki nem fogja megérteni és támigatni az úttörő, gondolkodni tudó, alternatív lehetőségben élő embereket, mert az itteniek csak visszahúzni, kiröhögni, kátörvendeni tudnak.

Menj el innen valami szebb, változatosabb helyre. Ez az ország nem támogatja az egyedi gondolkodást, tehetségeket. Kizárólag birkákat nevel. Egy célja van a kormánynak: Mindenki dolgozzon annyit, hogy ne jusson idő öntudatra ébredni, és gondolkodni. Szó szerint birkaként tartják az embereket. Ők pedig partnerek ebben. Mindenkit lehurrognak és lenéznek, aki nem akarja így élni az életét.

2016. dec. 9. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem az nem zavar ha valaki okos arról meg fogalmam sincs hogy lehet túl okos valaki viszont rád ez alapján a kérdés alapján nem lehet építeni. Vagy befutsz valami ötlettel és valami csoda folytán megmarad a pénzed vagy az engem a pénz nem érdekel alapon elszórod vagy eleve csak tengeted majd az életed esetleg felnősz/megtörsz és elfogadod a rabszolga sorsot. Valami biztos lesz de a valamire (főleg itthon) nem lehet építeni egy családot de még egy párkapcsolatot sem. Márpedig nekem az a célom hosszú távon nálam ezért lennél esélytelen de szurkolok hogy úgy alakuljon az életed ahogy szeretnéd.
2016. dec. 9. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..

Ez nem rólad szól? :D

Amúgy ez az "én más vagyok,mint a többiek" elég öntelt, beképzelt felfogás,nem gondolod, hogy ezért nem kellesz senkinek?

2016. dec. 9. 17:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt, hogy "nem érdekel a pénz" csak arra értettem ,hogy alapvetően nem ez motivál, nem az anyagi dolgok érdekelnek elsősorban. Nem kell ezt ilyen végletesen érteni.
2016. dec. 9. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan weboldal ahova olyan emberek is járnak, akik nem képesek racionálisan következtetni a leírtakból, ezért azt is le kell írnod nekik, hogy nem vagy bébiszitter Ausztráliában, vagy nem dolgozol a CIA-nek, mert különben megfordul a fejükben, hogy igen.
2016. dec. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!