Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki átlagos párra vágyik, én viszont nem vagyok az. Mit tehetnék, hogy megtaláljam az igazit?
Kár volt megszólalni.
Itt az oldalon, de akár ebben az országban soha senki nem fogja megérteni és támigatni az úttörő, gondolkodni tudó, alternatív lehetőségben élő embereket, mert az itteniek csak visszahúzni, kiröhögni, kátörvendeni tudnak.
Menj el innen valami szebb, változatosabb helyre. Ez az ország nem támogatja az egyedi gondolkodást, tehetségeket. Kizárólag birkákat nevel. Egy célja van a kormánynak: Mindenki dolgozzon annyit, hogy ne jusson idő öntudatra ébredni, és gondolkodni. Szó szerint birkaként tartják az embereket. Ők pedig partnerek ebben. Mindenkit lehurrognak és lenéznek, aki nem akarja így élni az életét.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Ez nem rólad szól? :D
Amúgy ez az "én más vagyok,mint a többiek" elég öntelt, beképzelt felfogás,nem gondolod, hogy ezért nem kellesz senkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!