Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki átlagos párra vágyik, én viszont nem vagyok az. Mit tehetnék, hogy megtaláljam az igazit?
Ha nem vagy átlagos, akkor csak olyan lánnyal fogsz kijönni, akinek hasonló a mentalitása. Nehéz lesz ilyet találni, mert az emberek többsége átlagos. Szerintem regisztrálj a hobbiddal kapcsolatos weboldalakra, fórumokra, a beszélgetés mellett talán idővel más is kialakulhat.
Egyáltalán nem baj, ha "nem kellesz" az átlagos lányoknak, működő kapcsolat ugyanis soha nem lenne belőle az eltérő szokásaitok, világnézetetek miatt.
"én csak simán átlagos szeretnék lenni"
Ne akarj az lenni...
Átlagos emberből annyi van, mint a tenger. Maradj különleges, és megtalálod azt, aki hozzád hasonlóan "furcsa".
Tegyük fel, te tényleg ilyen nagyon különleges vagy, akkor azért pattintanak egy idő után, mert nem lehet rád alapozni.
Ez a "nem leszek a rendszer rabszolgája" szöveg nagyon szép és jó, de ha akármilyen munkád is van, akaratlanul is a rendszer rabszolgája leszel. Ezt akkor tudod elkerülni, ha nincs munkád, de akkor meg miből élsz meg? Egy életművész csak ideig-óráig érdekes, de arra családot, megélhetést (mert előbb utóbb az lenne), nem lehet alapozni.
Másokon segíteni sokan szeretnek/szeretnének, csak a pénztárcához mérten. Na most, mindenki előbb a saját és családja életét és egzisztenciáját szeretné felépíteni, és csak utána jöhetnek mások. Ha a barátnőd lennék, úgy gondolnám, hogy mivel mások fontosabbak, mint te saját magad, ezért én is kevésbé lennék fontos, mint mások, hiszen hozzád tartozom. Ezt meg senki nem akarja.
Ez a "nem érdekel a pénz", meg alapból egy nem normális ember felfogását tükrözi. Oké, hogy nem érdekel a pénz, de ahhoz, hogy megélj - hacsak nem remete vagy egy erdőben - ahhoz fizető eszköz kell. Igazából engem sem érdekelne a pénz, ha a több bankszámlám lenne elszórva a világban és mindegyiken egy olajmágnás vagyona lenne.
Hiába vannak jó ötleteid, hiába találsz ki hasznos dolgokat (akármi is legyen az), ha nem valósítod meg.
Lehet segíteni, meg azt csinálnia az embernek amit szeret stb, de átgondolva a földi talajon maradva.
nem leszek a rendszer rabszolgája szöveg= nem vagyok képes munkát találni, mert nulla kitartásom van a dolgokhoz.
különleges vagyok= kiközösítenek, képtelen vagyok beilleszkedni.
extrém hobbijaim vannak= frusztrált vagyok
túl okos vagy szöveg-->így koptatnak le.
Ébredj már fel! Jó mondjuk 20 évesen...de akkor is. minél hamarabb próbálj meg kevésbé kritikus lenni a környezettel és nézz szembe a saját félelmeiddel.
"Ez a "nem érdekel a pénz", meg alapból egy nem normális ember felfogását tükrözi."
Nem nem normálisét, hanem nem átlagosét. Attól még, hogy valami átlagos, még nem lesz automatikusan az a normális.
Kérdező, én megértelek. Csak azért mondom, hogy tudd, nem vagy teljesen egyedül a problémáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!