Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 évesen bevállalnátok, hogy a leendő párotoknak már van egy gyereke mástól?
4-esnek igaza van. Fiatalon jól megdugta egy jó külsejű barom, akinek most nevelheted majd a gyerekét.
De ott a dolog másik fele:
Így a kérdező aki nem annyira alfahím, hozzájuthat egy alfanőstényhez.
Ezt gondold át, hogy megéri-e neked. Ha megéri , vedd feleségül.
Végig olvasva a válaszokat érdekes gondolatok is jöttek.
Hogy miért nevel egyedül egy 20on éves lány gyereket.
Szerintem sajnos a 20-24 éves lányok nagy része manapság gyerek! Felelőtlen, nincs kényszerítve az élet által,komoly döntések meghozatalára általában szülők tartják el!
Na de a pasik még gázabbak felelősség terén, sokaknak nehéz az apasággal járó otthon kell lenni nem lehet a haverokkal bulizni járni dolog. Nem egy olyan esetet halottam már 3+hónap terhes lány,otthon ül szombaton még a barátja rébéket hajt a discoban. Ez kitudódik pasi el lesz küldve,de ő jár jobban mert azt csinálhatja amit szeretne csajozik bulizik, fizeti a havi 20 ezret,néha ránéz a gyerekre vasárnap délután másnaposan. Most egy ilyen embert jobb lett volna a gyerekhez bilincselni? Itt részben a lány hibája az egyedüllét!
Hasonló eset amikor a lány szüleihez költöznek, anyós após vő vitákról szerintem könyv sorozatot lehetne írni. Pasi nem bírja azt,hogy apja anyja helyett a párja szülei neveljék. Itt se a lány hibája minden.
Majdnem 1es eset, de van olyan is lány akar gyereket mindenáron, a pasi nem, lány nem szedi a fogamzásgátlót, összejön a baba, a lány azt hiszi a pasi majd örül ha jön a baba,nem így lesz. Ez már a lány hibája.
Durva de gyakori eset, amikor a lány fűvel fával részegen összefekszik ennek az eredménye a baba az apa személyére 20% az esély!
Még egy eset: Semmi gond de a lány megszül, de kiderül,hogy házi sárkány!
Én azt mondom,sokszor a lány hibája de nem minden esetben. Egy gyerek mellett lehet megkomolyodik a lány, tanul a hibáiból,lehet még belőle álom barátnő/feleség!
Kérdésre válasz később igen, de 25 évesen nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!