Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 24-25 évesen bevállalnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24-25 évesen bevállalnátok, hogy a leendő párotoknak már van egy gyereke mástól?

Figyelt kérdés
Fiatalon becsúszott neki.

2016. dec. 9. 09:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
79%
Lehet lehurrogni, de most még biztos, hogy nem, akármennyire is szeretem. 23 éves vagyok, még egyetemista. Nem akarnék hirtelen apuka lenni, és más gyerekét nevelni azért, mert ők akkor nem védekeztek. Ha lenne barátnőm, és nekünk jönne, akkor nyilván, vállalnám, de az a sajátom, nem másé. Emellett nem is tudnám eltartani. Diákként a keresetem minimális, engem is szüleim tartanak el, kétlem, hogy örülnének egy lízingelt unokának. Viszont 30 évesen mondjuk, amikor már keresek, és önálló vagyok, akkor nem feltétlenül lenne kizáró ok abban, az esetben, ha a nő akarna még tőlem is gyereket, és nem mondaná azt, hogy " én már szültem, többet nem fogok". 23/F
2016. dec. 9. 09:52
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
nem nem nem
2016. dec. 9. 10:30
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt!

És nem a gyerek miatt, hanem amiatt, mert az ilyen ember felelőtlen. Hogy tud valakinek becsúszni egy gyerek? Csak úgy, ha felelőtlen. Az ilyen anyának és társnak is az.

Nevelgesse csak nyugodtan apuka segítségével a gyerekét, és a kicsivel törődjön, ne azzal, hogy mikor tud egy új fickón lovagolni.

2016. dec. 9. 10:43
 14/34 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit idősebb vagyok, de talán bevállalnám. Sok mindentől függ, akár még boldog párkapcsolat is lehet belőle.

Az viszont gáz, hogy az anyuka a likviditási helyzetének javulását várja elsősorban a kapcsolattól.

2016. dec. 9. 10:48
 15/34 anonim ***** válasza:
34%
Ok, ahogy elnezem, sok itt a korlatolt fiatal. Nem ertem, miert kell egy kalap ala venni minden 24-25 evest, akinek gyereke van, es szidni?! Ez teljesen szituaciotol fugg. Persze, vannak olyanok, akik felelotlenek, de vannak olyanok is, akiknek szerencsetlenul alakult az eletuk. Ettol meg nem kell lenezni. Akiknek itt ekkora arca van, h mennyire felelotlen az ilyen, az majd kesobb fog szivni, az tuti. 23 evesen meg nagy kiralynak erzi magat az ember, m nem kapott eleg pofont az elettol. 10 ev mulva ujra feltennem ezt a kerdest es meglatjuk, ki mit valaszol, aki most ennyire eliteli az ilyen anyakat.
2016. dec. 9. 10:49
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem nevelem más gyerekét.Menjen vissza az exhez....
2016. dec. 9. 10:57
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

#15-ös! Én nem szidtam egy szóval se az adott nőt, de még mielőtt én lennék a nagy arcú rossz, vegyük figyelembe, hogy mi okozhatja azt, hogy 24 évesen egyedülálló anyukaként él.

1. Egy éjszakás kalandban becsúszott -> Felelőtlen volt.

2. Volt egy barátja, akivel becsúszott, és a csávó elég aljasan ott hagyta -y felelőtlenek voltak mindketten, a csávó egy féreg, és a lányra maradt.

3. nem volt becsúszott a gyerek, tervezett volt, de az apja otthagyta -> nem tisztázták le, hogy mi lesz, ha lesz a gyerek? -> felelőtlenség.

4. Tervezett gyermek volt, de sajnos az apa elhunyt. -> nagyon sajnálatos dolog

Amint látod csak az utolsónál nem okolható a hölgyemény azért, mert egyedül maradt a gyerekkel, a többinél igenis a felelőtlensége is közrejátszott az egészben. Emellett a kérdés nem az volt, hogy elítélem-e ezeket a nőket, hanem az, hogy összejönnék-e vele, és erre a válaszom az volt, hogy most nem, később talán.

Az, hogy amiatt mert így látom a helyzetet, és emiatt majd én is felelőtlen leszek, az elég vicces :DD 23/F

2016. dec. 9. 11:08
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

25/N

2016. dec. 9. 11:11
 19/34 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi idióta ember, jézusom. Mégis miért az anya felelőtlensége, ha az apa lelép? Akkor a negyvenes kapuzárási pánikos pasik feleségei a hibásak, véletlenül sem a pasi, mert mondjuk 25 év házasság után lelép? Huszonéves korban az ember még gyorsan változik, simán lehet, hogy akivel a csaj gyereket vállalt, 5 év múlva teljesen más ember lesz. Arról nem is beszélve, hogy a világ nem csak fekete meg fehér, és igen, be is csúszhat gyerek, akármilyen hihetetlen, nincs 100%-os védekezési módszer.

Viszont nem, én sem jönnék össze gyerekes pasival. Nem nézem le őket vagy hibáztatom őket, amiért úgy alakult az életük, ahogy, mert nem ismerem a körülményeket, de én nem tervezek gyereket. Sajátot sem. Így nem vállalnék be olyan pasit, akinek az életében van egy gyerek, és azt sem kockáztatnám meg, hogy esetleg valami történik az anyával, és nekünk kell majd nevelni a kölköt, mert az biztosan a szakítást jelentené. Ha meg lesz.rja a gyerekét, akkor főleg nem kezdenék vele, mert nem passzol a személyiségünk. Ha már megcsinálta, vállalja is a felelősséget.

2016. dec. 9. 11:20
 20/34 anonim ***** válasza:
81%
Nem, semmiképpen sem. A többiek már leírták miért nem. A sok fröcsögő anyuka 2-3 gyerekkel meg nézen magába miért maradt egyedül. Köszi de nem nevelem más gyerekét. Lehet lepontozni engem is anyucik. :))
2016. dec. 9. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!