Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-25 évesen bevállalnátok, hogy a leendő párotoknak már van egy gyereke mástól?
Kizárt!
És nem a gyerek miatt, hanem amiatt, mert az ilyen ember felelőtlen. Hogy tud valakinek becsúszni egy gyerek? Csak úgy, ha felelőtlen. Az ilyen anyának és társnak is az.
Nevelgesse csak nyugodtan apuka segítségével a gyerekét, és a kicsivel törődjön, ne azzal, hogy mikor tud egy új fickón lovagolni.
Kicsit idősebb vagyok, de talán bevállalnám. Sok mindentől függ, akár még boldog párkapcsolat is lehet belőle.
Az viszont gáz, hogy az anyuka a likviditási helyzetének javulását várja elsősorban a kapcsolattól.
#15-ös! Én nem szidtam egy szóval se az adott nőt, de még mielőtt én lennék a nagy arcú rossz, vegyük figyelembe, hogy mi okozhatja azt, hogy 24 évesen egyedülálló anyukaként él.
1. Egy éjszakás kalandban becsúszott -> Felelőtlen volt.
2. Volt egy barátja, akivel becsúszott, és a csávó elég aljasan ott hagyta -y felelőtlenek voltak mindketten, a csávó egy féreg, és a lányra maradt.
3. nem volt becsúszott a gyerek, tervezett volt, de az apja otthagyta -> nem tisztázták le, hogy mi lesz, ha lesz a gyerek? -> felelőtlenség.
4. Tervezett gyermek volt, de sajnos az apa elhunyt. -> nagyon sajnálatos dolog
Amint látod csak az utolsónál nem okolható a hölgyemény azért, mert egyedül maradt a gyerekkel, a többinél igenis a felelőtlensége is közrejátszott az egészben. Emellett a kérdés nem az volt, hogy elítélem-e ezeket a nőket, hanem az, hogy összejönnék-e vele, és erre a válaszom az volt, hogy most nem, később talán.
Az, hogy amiatt mert így látom a helyzetet, és emiatt majd én is felelőtlen leszek, az elég vicces :DD 23/F
Mennyi idióta ember, jézusom. Mégis miért az anya felelőtlensége, ha az apa lelép? Akkor a negyvenes kapuzárási pánikos pasik feleségei a hibásak, véletlenül sem a pasi, mert mondjuk 25 év házasság után lelép? Huszonéves korban az ember még gyorsan változik, simán lehet, hogy akivel a csaj gyereket vállalt, 5 év múlva teljesen más ember lesz. Arról nem is beszélve, hogy a világ nem csak fekete meg fehér, és igen, be is csúszhat gyerek, akármilyen hihetetlen, nincs 100%-os védekezési módszer.
Viszont nem, én sem jönnék össze gyerekes pasival. Nem nézem le őket vagy hibáztatom őket, amiért úgy alakult az életük, ahogy, mert nem ismerem a körülményeket, de én nem tervezek gyereket. Sajátot sem. Így nem vállalnék be olyan pasit, akinek az életében van egy gyerek, és azt sem kockáztatnám meg, hogy esetleg valami történik az anyával, és nekünk kell majd nevelni a kölköt, mert az biztosan a szakítást jelentené. Ha meg lesz.rja a gyerekét, akkor főleg nem kezdenék vele, mert nem passzol a személyiségünk. Ha már megcsinálta, vállalja is a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!