Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ki a mai felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a mai felnőtt szépségideál?

Figyelt kérdés

Férfiban és nőben is, kikre gerjednek a 30 körüliek?

Linkeljetek képeket, és mondjátok el, mi vele a gond.

2016. dec. 8. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Én vagyok a férfiideál, de most nem küldök magamról képet.
2016. dec. 8. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet egy ideált kiemelni.
2016. dec. 8. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem mi a bajuk a férfiaknak. Bejött a természetesség a nem k.vás ruhák, a picit izmos, picit karcsú, picit husis alak.

Erre valaki benyögi, hogy milyen gáz ez. A 90es évek. Na az ciki volt. A mostani egészséges, szép és természetes. A csíkszemöldökűek pedig a kétezres évekből maradtak le, közük sincs a divathoz.

2016. dec. 8. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem jobb a mai ideál mint a régi. Csak más.

Amúgy meg valami rém béna az ideál. Férfiaknál lassan kötelező beugró a borosta meg a szálkás izomzat. Nőknél meg a homokóra alkat nagy mellekkel. Kb. a társadalom kétharmadának ez elérhetetlen.

Beteg a világunk.

2016. dec. 8. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Bejött a természetesség a nem k.vás ruhák, a picit izmos, picit karcsú, picit husis alak. "

Lássuk csak

A "természetesség" reméljük nem a 70-es és 80-as évek szőrparádéját hozza magával.

"a nem k.vás ruhák" (???) Ha most visszanézel egy sima 90-es évek utcaképet sokkal kevésbé fogsz "a nem k.vás ruhák"-at látni. Manapság meg simán belefuthatsz p*-csagatyás csajokba TÉL KÖZEPÉN.

"a picit izmos, picit karcsú, picit husis alak" - régen 1-1 is elég volt, most meg ez vana amit írsz. EGYSZERRE legyen az ember (mindkét nem) vékony is (ahol "kell"), izmos is (ahol kell) és még husis is (ahol kell). Egy elérhetetlen, elképzelt ideál alatt nyög a világ.

2016. dec. 8. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőkben: Hosszú haj. Csini arc. Vékony testalkat. Átlagos magasság. Formás mellek (mérettől függetlenül).
2016. dec. 8. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

5:

Természetesség pl egy virágmintás egyberészes ruha (nyilván tavasszal, nyáron), smink nélkül.

Sok lány ilyenekben szebben néz(ne) ki, mint a plázás cuccokban (amiket pl plázákban vagy belvárosokban látsz rajtuk).

De úgy általában is szerintem értjük hogy mit jelent a nőies öltözködés fogalma, kicsi eltérésekkel egymás között.

2016. dec. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!