Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt dolgozó emberként szerintetek mi az a "fórum" az az "élettér" ahol imerkedni lehet, úgy ha az ember nem tagja kiterjedt baráti társaságnak?
Szóval szerintetek például ha szeretek íjászkodni érdemes lehet belépni egy klubba? Vagy például manapság járok vezetett túrákra ha már szeretek túrázni. Nemigen van jobb ötletem.
Sokan vagytok hasonló cibőben amúgy mindkét oldalról?
24/F
Az a legjobb,amikor úgy ismered meg a másikat, hogy már közös a hobbitok. :) Hobbit-ok :D :P bocs,ezt nem hagyhattam ki :DD
Szóval jól csinálod. Túrázás, futás, íjászat stb. ami csak tetszik. :) Soha nem lehet tudni.A társkeresőt sem vetem meg teljes mértékben,de NAGYON óvatosnak kell lenni!!Igazából hallgass a megérzéseidre. :) Oda menj,ahol jól érzed magad,és ott majdnem biztos olyan emberekkel fogsz találkozni,akik hasonlóak. :) Nem könnyű.Ez egy türelemjáték.
De igazából erre az egész társkeresésre azt mondanám, hogy soha nem tudhatod hogy hol, kivel, és mikor találkozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!