Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális, felnőtt, érett pasit?
Aki nekem tetszik annak én nem és ugyan ez fordítva:/
A saját korosztályommal beszélni sem tudok.
Az exeimmel 10, illetve 18 év volt a körkülönbség.
Bennem van a hiba? Koravén vagyok?
20/L
Persze hogy nem fogsz tudni, ha így állsz hozzá. Szóval igen, én azt mondom, hogy benned van a hiba, egyik generációról se mondhatod azt, hogy éretlen lenne, ezzel a hazugsággal csak a magad helyzetét könnyebbíted meg.
1-gyel kevesebb probléma, ahelyett hogy kitartóan keresnéd a korosztályod társaságát.
De persze erre nem vagy köteles, nyugodtan lehet idősebb barátod. De haa panaszkodni akarsz, akkor annak nem itt a helye. :)
Nem hinném, hogy koravén lennél. Sokan már azt is koravénnek tartják, ha valaki értelmes, normális, tanult.
Én sem tudtam jól kijönni a saját korosztályommal régebb. De ez az adott környezettől is függ.
Az pedig, hogy aki neked tetszik, te annak nem és fordítva, ez sok esetben ígyvan. Először én is azt hittem, hogy csak velem van így, aztán mondták hogy hát ez általános jelenség az embereknél.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!