Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális, felnőtt, érett pasit?
Aki nekem tetszik annak én nem és ugyan ez fordítva:/
A saját korosztályommal beszélni sem tudok.
Az exeimmel 10, illetve 18 év volt a körkülönbség.
Bennem van a hiba? Koravén vagyok?
20/L
Jaj dehogy :)
Pont ellenkezoleg.
Inkabb poci mint kocka.
Ne legyen ez a mai szuk gatya, ecsetfej, csupasz kis nyapic :)Kimondottan taszit ha egy ferfi borotvalja a karjat, labat. Sot az arcan sem baj egy kis borosta, szakal.
De a kigyurt "allatokat" sem preferalom.
Legyen ertelmes,kedves,szeressen utazgatni,ne legyen idegbeteg, lehessen vele beszelgetni (barmirol) es persze szeressen :)
Az ideális pasi leírásán én fennakadtam.
Az ha egy pasi borotválja a szőrét, miért gáz? Én ezt sosem tudtam megérteni. Azt vettem észre hogy ez a pasikat jobban megbotránkoztatja, mint a nőket. De nem értem, hogy ettől én férfiként miért vesztem el a férfiasságomat. Nem esztétikai okokból csinálnék ilyet, hanem kényelem miatt.
A szűk gatya miért gáz? Miért baj, ha egy pasi követi a divatot, miközben a nők már túlzásokba is esnek? Nézzétek már meg mennyire kihangsúlyozzák a nők a testüket, lábukat, mellüket. Akár sportosak, akár nem, vagy egy picike ruhadarab van rajtuk vagy egy olyan feszülős rongy, amin keresztül minden látszik.
Ecsetfej? Máshol meg odavagytok az ilyen emberekért. Jaj mennyire jóképű és sármos, most meg ecsetfej :D
Kis nyápic a pasi, de a kigyúrt állatok sem preferálhatóak?
Szóval az a pasi aki nincs olyan kemény genetikával elindítva, az kis nyápicnak számít :D
A végére meg oda van írva 1 sorba felsorolva röviden milyen belső tulajdonságai legyenek, miután több sorban vannak felsorolva külsőre milyen legyen és milyen ne.
Ez azért kész kabaré, mert ha bárki kritizálja a nőket, akkor ők csoportosan jönnek a hisztivel, hogy az ő testük, az ő döntésük. Ők csak a divatot követik és muszáj adjanak magukra. Ha férfi teszi ugyanezt, akkor már bzi :D
Ezek a viszontagságok csak nekem tűnnek fel? :D
Szerintem túl sok lány/nő skatulyáz be bizonyos embertípusokat a saját kis elképzelt valóságába és titulálja "férfinak" a fejében elképzelt kirakóst. És a férfi jelző sem korhoz kötött, akármennyire is próbálják egyesek ezt bizonyítani a "tapasztalatai" alapján. Az adott körülmények és életstílus hozza ki valakiből azt, hogy felnőjön a környezetéhez és komolyabb felfogásúvá reprezentálja magát, ami szintén nem nemfüggő.
Én úgy látom, hogy vannak emberek, akiknek könnyen megy a párkapcsolat keresés és találás, és ez sem attól függ mennyire érett valaki, és van akiknek kicsit több erőfeszítést igényel, mivel önmagában is hadban áll. Az, hogy mennyire van valaki tisztában önmagával szintén fontos. Aki tele van kételyekkel és kérdéseket tesz fel magának önmagáról, a jövőjéről, vagy a felelősségről ami egy kapcsolattal jár, ergo agyal a dolgokon, azok nem biztos hogy rögtön találnak párt. Persze akad sok kivétel. Aki pedig nem agyal a dolgokon, nem spilázza túl a jelen időt fölösleges kérdésekkel, az könnyebben oldódik és sokkal nyitottabb. De nem is lehet leírni semmiféle törvényszerűséget, mert annyi befolyásoló tényező van, ami az emberek döntéseit meghatározza. A tapasztalat is nagyon nagy úr amit az adott ember átélt.
Aki 38 évesen egy 20 évest fűz, az nem azért van a legtöbb esetben, mert örökre tervez. Hanem már megjárt egy két kapcsolatot, rövidebbet, hosszabbat és mivel 30-35 év elérésekor még nem volt feleség/házasság/gyerek kombó, valószínű hogy nem agyalt a dolgokon, hanem csak jól akarta érezni magát és egy fiatal, cukimuki széparcú, akinek 2-3 bóktól már leesik az álla, elhisz minden szépet. Persze ezt "komoly kapcsolatként" kell eladni az adott lányoknak, mert aki fiatal, az valahogy mindig elhiszi, hogy a 40+, na az az igazi férfi. Ő már biztos mellettem marad, már kiélte magát, tudja mi a szerelem és nem csal meg. Hát persze. Nem mondom hogy nincs kivétel, mert persze hogy van. Nem szabadna előítéletesnek lenni senkivel sem, még ha én most az is vagyok. De tudjátok mi határozza meg szerintem azt, hogy valaki felnőtt e? Az, hogy van egy józan paraszt esze amit használ is, és felelősséget vállal a tetteiért. A többi meg az, amit mindenki felépít magában és bele szeretne látni a másikba, és ugyanezek a dolog is lesznek azok, amik az első pár hónap/év múlva fognak eltűnni mert azokat csak mi képzeltük oda. Csakúgy mint amikor valaki egy ideált kerget, amit a fejében képzelt el.
Kérdező, a fenti sorokat nem is kell elolvasnod, azt hiszem csak egy gondolatnyilvánítás volt részemről. A tippem az lenne, hogy ne írd le a saját korosztályod, nem találkozhattál eddig mindenkivel. De istenem, ha idősebb kell, egye fene. Az sem baj. De nem tudod elsőre megállapítani senkiről sem, hogy normális, felnőtt és érett-e, bármit is jelentenek ezek a szavak neked. (By the way...nem biztos hogy ugyanezt érti ezen szavak hallatán a szomszéd Julika is.) Szerintem csak idő kérdése és találsz megfelelő embert magad mellé, és igen, benned is van hiba, csakúgy mint mindenkiben, csak még nem tudod mi az. Idővel rá fogsz jönni. De ezen ne kattogj, mert az jó dolog szerintem. Inkább felfedezésként fogd fel, hogy rájöjj ki is vagy. Koravén lennél? Lehet...Ha úgy érzed, akkor az vagy. Ez már az egyén fejében dől el. Sőt, igazából az egész életed és döntésed csak rajtad áll. Szóval csak ügyesen a gondolatokkal, mert nagy hatalmuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!