Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti melyik férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti melyik férfit választanátok szívesebben?

Figyelt kérdés

1. Még sosem volt nővel, mert nehezen megy neki az ismerkedés, és el is szúrt néhány dolgot ebben. Nehezen teremt kapcsolatot más nőkkel rajtatok kívül. Számotokra minden másban megfelelő.

2. Kifejezetten sok nővel volt, volt időszak, amikor direkt az egyéjszakás kapcsolatokat kereste, de azt mondja, hogy megváltozott. Könnyen megtalálja a hangot minden nővel. Ő is minden másban megfelelő.

Olyat ne írjatok, hogy egyik sem. Mindenképp csak ez a két lehetőség van.

2016. dec. 5. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, ha gátlásos vagy, hanem ha az első tíz percben ezzel indítasz, és elégikus hangon adod elő az életed történetét. Nem kell reklámozni és nem lesz gond. Az x-edik randin elmesélheted, hogy nem volt eddig sok nővel dolgod, de ezt ne úgy valld be, mintha sitten ültél volna, csak közöld a tényt röviden aztán kész.

"Egy olyannak, akire az első csoport tulajdonságai jellemzőbbek, érdemes ezeket eltitkolnia, és csábító dolgokat mondani helyette. Én legalábbis ezt fogom tenni." Pff, és szerinted nem fogsz rövid időn belül lebukni? És szerinted jól fogod magad érezni egy olyan nővel, akinek teljesen más az értékrendje és a személyisége, mint a tiéd? Az őszinteség az EGYETLEN járható út hosszú távon. De őszinteség helyett mondhatnám azt is, hogy hűség önmagadhoz. Ha megjátszod magad azzal elveszed a lehetőséget magadtól, hogy hozzád hasonló lánnyal találkozz, mert csupa olyan nő fog körülvenni, akit amúgy megvetsz. Tele leszel csalódásokkal, hülye fórumokon fogsz panaszkodni, ahol a többi férfi majd lelkesen tapsol neked, hogy igen, a nők mind buta, számító r.bancok, és ezzel a dacos színjátékkal és a panaszkodással éveid fognak elmenni!

A párkeresés nem statisztikai alapon megy. Vonzó az az ötlet, hogy megnézem mi jellemzi a populációt, és a legnagyobb esélyű kimenetelhez igazítom a viselkedésemet, de ez zsákutca. A statisztika a populációt jellemzi, nem a te esélyeidet. Ha egy betegség gyógyulási aránya 40%, az nem azt jelenti, hogy mindenki 60% eséllyel meghal. Egy fiatal, helyesen táplálkozó, boldog embernek nagyobbak az esélyei, mint egy hetven éves magányos láncdohányosnak. Azért, mert most ennél a kis kérdőívnél kijött egy arány az nem azt jelenti, hogy személy szerint neked pontosan ennyi az esélyed a boldogságra. A szerelemben TILOS számszerűen gondolkodni, azt csak az iparban meg a tudományban szabad.

Plusz volt azért néhány lány, akinek az első típusú férfi szimpatikusabb volt. Most akkor ők meg maradjanak csak magányosak és akasszák fel magukat bánatukban, mert nem találnak olyan férfit, mint te, mert a te szuper ötletedet követve mindegyik beállt a sorba és megváltozott?

Igen, a nőknek a kisebbik része szavazott az elsőre, és akkor mi van? Nem az átlaggal meg az átlag szórásával kell együtt lenned, hanem egy emberrel. Ha az az ember megvan, akkor nem mindegy, hogy a többi milyen? Felejtsd el a statisztikai alapú párkeresést, mert nem működik. Tapasztaltam.

Itt a magyarázat a kis kérdőívedre. [link] Fogadd el, hogy te örökre kisebbségben leszel. A határozottság amúgy sem csak azt jelenti, hogy nagyhangúan viselkedsz, hanem hogy nem engedsz az elveidből, ezt viszont lehet csöndesen is csinálni.

Remélem tudtam neked segíteni.

2016. dec. 7. 13:58
 32/52 A kérdező kommentje:

Viszonylag sokára szoktam csak elmondani, hogy mi a helyzet, akkor is csak zárójelesen megemlítve. Amint megsejtik, hogy nem vagyok sikeres más nőknél, vagy hogy érzékenyebb vagyok, azonnal lelépnek, még az introvertált nők is. Sosem szoktam pedig panaszkodni.

Nem félek a lebukástól, mert elég tehetségesen tudok vetíteni, csak én sem láttam semmi értelmét. Mostanra elegem lett abból, hogy próbálok rendes lenni, cserébe meg még le is néznek a nők, mert 23 évesen nem voltam még nővel (Konkrétan az egyik melegnek mondott, meg elég csak olvasgatni ezt a weboldalt). Elegem lett, és pár nap alatt össze is hoztam valamit, bár erősen megkérdőjelezhető erkölcsileg a dolog (van valakije), meg manipulálnom is kellett erősen. Hasonlóan erkölcsös lehetőségeim mindig voltak, sosem használtam ki ezeket, aztán cserébe lenéznek a tapasztalatlanságom miatt. Még a rendes lányok is.

Régebben egyébként én is így gondolkodtam, mint te, de ez nagyon reménytelen. Egyszerűen nem vonzó az, ha valaki esetlenebb. Mondani lehetne, hogy csak bebeszélem magamnak, de 23 év -semmi- egyszerűen nem lehet véletlen. Meddig kéne várnom? Ettől szerintem bármi jobb.

Köszönöm ezt a hosszú választ, értelmes dolgokat írtál le benne, de ez nekem nem működött sosem.

2016. dec. 7. 18:33
 33/52 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jókat mondott a 31-es válaszoló.

És a #25-ös válaszolóhoz: én nem vagyok egy kimondott szépség, viszont talpraesett vagyok és vanank elveim. Ugyanezt vártam el a páromtól is, elsőre bekaptam egy olyan férfit, aki folyamatosan rombolta az önbizalmam, mert neki valahogy mégse tetszett annyira, hogy határozott vagyok. Most meg találtam valakit, aki meg pont ezt szereti bennem, és aki hasonlóan határozott.

Túlságosan ráparázol erre a szüzesség dologra. Egy nő sem fogja leolvasni rólad, hogy szűz vagy, csak azt hogy gátlásos. Ez nem egy jel, ami rád van pecsételve, úgyhogy ne járkálj úgy. Jussatok el odáig, hogy kezditek megkedvelni egymást, és amikor feljön az exek téma, el lehet mondani.

2016. dec. 7. 18:48
 34/52 anonim ***** válasza:
#32: Ahogyan tegnap este is írtam, tisztességes viselkedéssel nem viszed semmire. Akkor sem, ha csak a 3. randin mondod el az igazságot, és akkor sem, ha csak egyszerű tényként közlöd, nem panaszkodva. A nők is a sikeres, népszerű hapsikra buknak, vagy legalábbis azokra, akikről ezt gondolják (aztán sokszor kiderül, hogy a nagy duma mögött nincsenek belső értékek). Lehetsz te akármilyen rendes, tisztességes, érthetsz a házimunkához is stb., nem ez számít, hanem az, hogy hogyan adod el és elő magad, na meg hogy nyomulsz-e randin. Nehogy azt hidd, hogy az introvertált és hasonlóan gátlásos (nem megbélyegző értelemben véve: "szerencsétlen") lányok toleránsabbak lennének, ez csak tévhit, de persze a legtöbb nő szereti magát toleránsnak beállítani, hogy ő legyen a jókislány. Én 32 évesen tartok ugyanott, ahol te, de már a lelkem mélyén feladtam, hogy valaha is lesz családom. Gyerekkoromtól kezdődően depressziós és gátlásos voltam, az értékeimre nem is nagyon figyeltek fel, és ha én közeledtem valakihez, akkor 99%-ban még egy randit sem tudtam összehozni. Pedig sokakkal türelmes és toleráns voltam, átlagos külsejű lányokat kerestem, még a félénkeknek is esélyt adtam, de nem sokat értem el, igaz, nem is nyomultam rájuk, pedig lehet, hogy egy-kettőt első randin is lefektethettem volna, de korainak tartottam. De a többségnek csak az számít, hogy mit mondasz, és hogy ők mit látnak, a sikertelenség pedig abszolút taszító dolog a szemükben. Ha egy nő szűz huszonévesen, esetleg még gátlásos is, akkor azzal szerintük nincs semmi baj, és a férfiaknak mindent tolerálniuk kell, és türelmesnek kell lenniük, viszont ha egy férfi jár ugyanilyen cipőben, akkor már rögtön férfiatlan lesz, és ők nem fogják tanítgatni. A gond nem ott van, hogy a nőktől milyen tanácsokat és bátorításokat kapsz, hanem ott, hogy szinte mindenki csak szájhős, meg velejéig tisztességes és toleráns, mégse találsz egyetlen nőt se, aki komolyabban esélyt adna neked.
2016. dec. 7. 19:46
 35/52 anonim ***** válasza:
42%
#31: Ez mind szép és jó, csak sajnos álomvilágban élsz. Hol van a gyakorlatban az a sok nő, aki állítólag nagyon magányos, akinek nincsenek nagy igényei, aki toleráns és őszinte? A férfi hiába megy oda tiszta szándékkal, ha csak hazugságot vagy megalázást kap. Persze mindig jönnek a női "magyarázatok", hogy rossz helyen keresgélünk, rossz embereket fogunk ki, de hát MINDIG? Akkor hol az a sok nő, aki állítólag értékeli a másik embert? Rendszerint megmagyarázzátok, hogy nem a nagyhangú, feltűnő nőkre kell odafigyelnünk, rendben, de mi van, ha ők is ugyanolyan lekezelőek és válogatósak, mint mások? Azt mondjátok, olyan sokan vannak társ nélkül, akik csak egy rendes, odafigyelő srácot akarnak, meg rájuk nem figyel fel senki, aztán meg érdekes módon rengeteg srác nem jár sikerrel az ilyen lányoknál sem. Én is sok ilyennel leveleztem, esélyt akartam nekik adni, aztán 99%-ban még egy találkozásig sem jutottunk el, mert vagy hárítottak, vagy eltűntek, és nekem kellett volna szarul éreznem magam, hogy megint mit rontottam el. Odamentem átlagos külsejű lányokhoz, némelyik még csendesnek is tűnt, az egyik ténylegesen valami pszichés sérült lehetett, hajnali 2-kor is még telefonálgatni akart nekem, nem jött el a találkozóra, nem is szólt, amikor kerestem, nem reagált, utána meg írt nekem, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert magányos. A másik azzal rázott le, hogy új száma van, de nem tudja fejből, de majd megmondja, a harmadik azzal, hogy már így is túl sokat tudok róla, és kényelmetlenül érezné magát A negyedik mondta, hogy egy segítségért cserébe meghív egy sörre, aztán utána amikor felvetettem neki, akkor közölte, hogy ja, hát neki vőlegénye van- Az ötödiket felvettem ismerősnek, cseteltünk, kértem a számát, megadta, de a hegyek között lakik, és mondta is, hogy nincs térerő. Így cseten hívtam el találkozni, azt válaszolta, hogy majd később megbeszéljük, és mikor legközelebb írtam neki, már nem is válaszolt, pedig fent volt. És még lehetne sorolni, a lényeg az, hogy ezek átlagos külsejű csajok voltak, akik normálisaknak tűntek, de érdekes módon semmi. Akkor mégis hol vannak azok a lányok, akiknél minimális esélyünk is van? Mert mindig azt mondjátok, hogy van belőlük, de valahogy folyamatosan csak kudarcok érnek.
2016. dec. 7. 20:02
 36/52 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint a kérdező, ezért megértem a gondolatmenetét. 31-es írását is megértem, de nem értek vele egyet. A nők többségének ahogy itt is kiderült az extrovertáltabb férfiak kellenek. Tehát a félénkebb férfiaknak jócskán keresgélni kell, hogy találjanak olyan nőt akivel kölcsönösen egyeznek. Azt írja a 31-es, hogy zsákutca az, ha egy félénkebb férfi másnak mutatja magát, mert akkor olyan nőt talál aki nem is őt keresi. De szerintem az is zsákutca, ha önmagát adja és továbbra sem talál senkit. Sőt szerintem még nagyobb zsáutca, mintha egy kis taktikával össze tud szedni valakit, még ha nem is passzolnak teljesen. Továbbra is várni és nem tenni semmit azért, hogy az ember találjon magának valakit szerintem nem túl jó ötlet. Telnek az évek és csak egyre rosszabb, főleg, ha továbbra sem jön össze olyan nő, aki elfogadja a férfit úgy ahogy van. Szóval szerintem az a kérdés ebben a témában, hogy mi okoz emberünknek nagyobb törést az életében? Az, hogy egy kicsit másnak adja elő magát mit aki valójában, de végre talál valakit vagy az, ha nem talál magának senkit és a magány gyötri továbbra is. Ezt döntse el mindenki magában.
2016. dec. 7. 20:04
 37/52 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kérdező, hogy ilyen rossz tapasztalataid voltak. Még annyit mondanék, hogy ne értékeld le magadat ennyire, utalok itt arra, hogy esetlennek mondod magad, meg nem véletlen, hogy 23 évesen ez van. Először is, nem hiszem, hogy esetlen vagy, csak nem volt szerencséd, másodszor, a 23 éves az egyáltalán nem öreg. Tudom, ez a legidegesítőbb dolog, én is gyűlöltem, amikor ugyanezzel vigasztaltak, én is egy nyomorult aggszűznek éreztem magam, de ma már úgy látom 25-ig egyáltalán nem gáz, ha nem voltak sikereid párkapcsolat terén. Sok embernek még mindig alakul a személyisége, keresi hogy mit tanuljon, mit dolgozzon, milyen ruha és frizura áll jól neki, keresi önmagát, és ezzel nincs is semmi baj. Aztán ezt sokan nem hiszik el, de van olyan, hogy te mindent megtettél, csak egyszerűen nem volt szerencséd.

A helyzeted egyáltalán nem ritka, csak senki nem szereti reklámozni. Nekem sok 20 fölötti ismerősöm van, fiú is, lány is, akinek egyáltalán nem volt még kapcsolata, pedig nincs defektjük, csak kicsit zárkózottabbak.

Valahogy fogadd el önmagad, mert süt az írásodból, hogy rosszabbat gondolsz magadról, mint a valóság.

2016. dec. 7. 20:17
 38/52 anonim ***** válasza:

Én mindkét oldallal egyetértek valahol. Egy olyan pasinak nem lesznek nagy sikerei aki megbújik a sarokban. Viszont az se jó ha előadja magát közben meg köze nincs a valósághoz annak amit a randin mutat.

Viszont attól hogy valaki introvertált szerintem nem törvényszerű hogy gátlásos is legyen. Miért ne válhatna (persze tudatos munkával) nyitottabbá? Miért mindenkinek csak a színjáték jut eszébe?

2016. dec. 7. 20:22
 39/52 anonim ***** válasza:

#35 Nem élek álomvilágban, mert aki leszámolt a matekozással az boldog, aki a statisztikákat lobogtatja az meg nem az. Ez a kőkemény materiális valóság.

Nem tudom nálad mi a magyarázat, nem ismerlek. A kudarcaidat őszintén sajnálom, ilyen szintű bunkóságokról én még csak nem is hallottam. Az biztos, hogy nincs a rendes lányoknak lelőhelye. Te el tudnád mondani, hogy a rendes férfiak hol vannak? Sehol, és mindenhol. Ez az egész párkeresés nem olyan, mint egy kalózkincs-vadászat. Nincs hozzá térkép, hogy menj 30 mérföldre északra a Koponya-szigetektől, onnan meg 30 fokban keletre a Roncs-szigetig, ott a legmagasabb hegy déli oldalán a barlang bejáratól húsz lépésre van elásva a kincs.

#36 "Továbbra is várni és nem tenni semmit azért, hogy az ember találjon magának valakit szerintem nem túl jó ötlet." Erről szó sincs! Én sem azt mondom, hogy üljön ölbe tett kézzel, tényleg tenni kell, és tényleg a komfort zónán kívülre kell merészkedni, de csak egy kicsit. Az önfejlesztés meg a határfeszegetés az szükséges, de nem kell erőszakot tenned magadon hazugságokkal. Önmagad legjobb verziójának kell lenned, nem egy teljesen másik embernek, én egyedül erre céloztam.

2016. dec. 7. 20:40
 40/52 anonim ***** válasza:
#38: Miért, szerinted egy nagydumás, népszerű csávónál melyik lány vizsgálja meg, hogy ugyan mi van a felszín mögött, van-e a srácban valami tartalom is? Senki nem ezt fogja nézni, csak mindenki loholni fog a menő gyerek után, mert milyen fhaszha csávó már, hogy olyan laza, hogy majdnem szétesik, meg jó a szövege. A nők többségénél ez számít, nem a valódi tartalom. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valaki jelentősen meg akar változni, akkor ahhoz gyakran hosszú évek - vagy évtizedek - kellenek, de pl. a pszichés betegségeket meg sem lehet gyógyítani, csak visszanyomni és szinten tartani tüneti kezeléssel. Másrészt pl. a gátlásos nők is azt akarják, hogy őket így fogadják el, ezért szerintem eleve érthető, hogy fordított esetben a férfiak is elvárhatják ezt. Ha egy nő gátlásos, akkor milyen kis aranyos, meg segíteni kell neki, el kell fogadni, ha egy férfi gátlásos, akkor férfiatlan, és nem fogják tanítgatni, hiszen az "nem az ő feladatuk".
2016. dec. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!