Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti melyik férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti melyik férfit választanátok szívesebben?

Figyelt kérdés

1. Még sosem volt nővel, mert nehezen megy neki az ismerkedés, és el is szúrt néhány dolgot ebben. Nehezen teremt kapcsolatot más nőkkel rajtatok kívül. Számotokra minden másban megfelelő.

2. Kifejezetten sok nővel volt, volt időszak, amikor direkt az egyéjszakás kapcsolatokat kereste, de azt mondja, hogy megváltozott. Könnyen megtalálja a hangot minden nővel. Ő is minden másban megfelelő.

Olyat ne írjatok, hogy egyik sem. Mindenképp csak ez a két lehetőség van.

2016. dec. 5. 22:26
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%
Bár itt az a kérdés, hogy te mit szeretnél, szeretőt vagy normális kapcsolatot? Ha az utóbbi mindenképp 1.
2016. dec. 5. 23:27
 12/52 anonim ***** válasza:
66%

Ez nehéz kérdés. Az első elég bénácskának tűnik és nem azért mert még nem volt nővel hanem mert annyira gátlásos hogy kommunikálni se tud velük. Nekem nagyon fontos a beszélgetés a humor a jókedv és ezt egy gátlásos ember nem biztos hogy tudná hozni míg a másik véglet a csajozógép akit körbevesznek a nők imádja a szexet (nekem nincsenek nagy igényeim ezen a éren) ugyanakkor jó a kommunikációs képessége és társasági ember.

Attól függne a döntésem hogy milyen a stílusuk. Lehet egy gátlásosabb zárkózott srác komoly és látszódhat nyugodtnak akár a maga módján magabiztosnak is így elfogadnám míg (ami az első gondolatom volt) lehet egy rakás szerencsétlenség akinek remeg a keze és izzad a tenyere ha nők közelébe kell mennie. Ahogy a másik is lehet egy nagydumás laza srác aki ugyanakkor végletekig hűséges kedves odafigyel hogy ne kelljen féltékenynek lennem és jó humorú ebben az esetben ő nyert de lehet ez az enyém a világ hül.ye gyerek aki azt hiszi csak azért mert farka nőtt minden nőt megkaphat mindene a flört és a nők és pont nem izgatja hogy nekem mi esik rosszul vagy mi sem.

Ha az első versenyző első példája és a másik másodikja csap össze akkor az első nyert ha a második általam írt első variációja áll bármivel szemben akkor ő nyert. Szóval így nehéz a kérdés.

Ha tényleg mindenben az én "szájízem" szerint működnek (hűség szeretet stb) és csak annyi a különbség hogy az egyik sok csajjal volt és jól szót ért a női nemmel míg a másiknak ez gondot okoz akkor a második.

2016. dec. 5. 23:35
 13/52 anonim ***** válasza:
Elsőre butuska kérdésnek tűnik ez, de szerintem valójában nem az. Két férfit ír le nagy vonalakban, körülbelül pont akkorákban mint amennyire mondjuk a csajok fel tudják mérni őket egy romkocsmás első, második találkozó alkalmával. Nem randi, csak összekeveredtek a társaságban. Igaz én nem nő vagyok, de ki merem mondani, hogy többnyire a második eset a nyerő. Ehhez még hozzájön a kinézet persze. Ha jól néz ki, akkor főleg a második tarol.
2016. dec. 6. 00:00
 14/52 anonim ***** válasza:

1, egyértelműen.

Inkább halok meg egyedül, mint hogy a 2.-kal jöjjek össze :D

2016. dec. 6. 00:28
 15/52 anonim ***** válasza:

2. Ismerek ilyet személyesen, attól hogy valakinek van tapasztalata, még nem feltétlenül lesz hűtlen. Ha azt mesélné el, hogy hányszor csalta meg az exeit, az megint más lenne.

Az 1.-nek megfelelő férfit is ismerek, kínlódás volt már az ismerkedés is, olyan szinten gátlásos volt.

2016. dec. 6. 07:16
 16/52 anonim ***** válasza:

A kettest választanám több okból is:

1. Én is kissé zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg, és ezért fontos, hogy a partnerem nyitottabb legyen és tudja, hogy kell a nőkkel bánni.

2. Nagyon fontos, hogy a férfi tapasztalt legyen szexuális téren. Ne nekem kelljen betanítani. Legyen rámenős, mert én minden jóban benne vagyok, de nem merek kezdeményezni. Mellesleg a pasinak tudnia kell, hogyan kell egy nőt megfelelően kielégíteni. Nem szeretem az egyoldalú kapcsolatot.

2016. dec. 6. 09:09
 17/52 anonim ***** válasza:

Ha számomra minden másban megfelelő, akkor a hűtlenségtől, nemi betegségektől, "nem éltem ki magam"-faxságtól nem kell félnem, hiszen nekem ezek is komoly kritériumaim egy párkapcsolatnál.

És ha mindenben megfelelnek, akkor igazából töknyolc, mennyi tapasztalata van a nőkkel, az engem sosem zavart, ha valakinek sok partnere volt. Amíg velem ténylegesen komoly párkapcsolatban van, komolyan vesz és megbecsül, addig kit érdekel?

Ezektől függetlenül második talán azért lenne esélyesebb, mert én elég harsány vagyok, az a beszólogatós fajta, az első kategóriás srác nagyjából helyben összepisilné magát tőlem, míg talán a második már talán tapasztalt/vagány annyira, hogy tudja kezelni az én személyem is. Szerintem nálam ez lenne a döntő. Ha arról van szó, szívesen kezdeményezek én is, nem az, de jobban szeretem azért, ha engem közelítenek meg és nem fordítva, szóval már csak "elérhetőségi" okokból is inkább a második lenne a nyertes.

2016. dec. 6. 09:39
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az első szimpatikus, mert én is sokat bénáztam a fiúkkal. Én nem nagyon hiszek abban, hogy az egyéjszakásokat hajszoló emberek megváltoznak, folyton attól félnék, mikor támad kedve egy kis nosztalgiára.
2016. dec. 6. 10:04
 19/52 anonim ***** válasza:
0%
Őszinte (?) női beszámolókat olvashattunk, és nagyjából ugyanaz derült ki, mint amit eddig is tudtunk: a nők zöme esélyt sem ad az első kategóriás csávóknak, még a gátlásosabb nők sem (bezzeg nekik MINDENKI adjon esélyt, legfőképpen a szuper menő és népszerű faszik, az tök lényegtelen, hogy ők maguk esetleg beszariak, vagy két értelmes szót is alig tudnak kinyögni), és nehogy már ők tanítgassák őket szexuális téren, de azért lefitymálják a "lúzereket" a tapasztalatlanságuk miatt, és csodálkoznak, hogy azok miért tapasztalatlanok. Ennyit arról, hogy egy átlag nő szemében mennyit dob egy faszi értékén az, ha valaki nagydumás - és esetleg fűvel-fával dug, de az lényegtelen, ettől még nem lesz a szemükben értéktelen, bezzeg a másik nyomi lesz a gátlásossága miatt -, tök mindegy, hogy mit mond a csávó, az a fontos, hogy bele tudja beszélni magát a csaj bugyijába. Sőt: a legtöbb nő maga sem akar lemaradni a többi "trófea" mögött, hiszen az ilyen női "logika" szerint ha egy faszi ennyi nőt megkapott, akkor biztosan tud valamit, tehát ők is ki akarják próbálni. De legalább megtudtuk, hogy a nők többségének mekkora hazug szövege van, amikor más helyeken biztatják a gátlásos faszikat, hogy majd nekik is biztosan összejön, holott jól látható, hogy a gátlásos faszik eleve nagyobb hátránnyal indulnak, és jóval kevesebb nő közül "válogathatnak", hiszen 10-ből max. 1-2-nél lenne valami kis esélyük, de még akkor sem biztos, hogy vonzódni fognak egymáshoz, vagy hogy passzolnak egymáshoz stb.
2016. dec. 6. 18:22
 20/52 anonim ***** válasza:

Én pl pont azt írtam, hogy inkább a halál, mint a 2. típus, de ha nekem előállna egy pasi azzal, hogy ő hány nő közül "válogathat", meg hány közül nem, akkor többet nem is állnék vele szóba, tökmindegy, hogy 0 partnere volt, vagy 1000. :D

2016. dec. 6. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!