Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti melyik férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti melyik férfit választanátok szívesebben?

Figyelt kérdés

1. Még sosem volt nővel, mert nehezen megy neki az ismerkedés, és el is szúrt néhány dolgot ebben. Nehezen teremt kapcsolatot más nőkkel rajtatok kívül. Számotokra minden másban megfelelő.

2. Kifejezetten sok nővel volt, volt időszak, amikor direkt az egyéjszakás kapcsolatokat kereste, de azt mondja, hogy megváltozott. Könnyen megtalálja a hangot minden nővel. Ő is minden másban megfelelő.

Olyat ne írjatok, hogy egyik sem. Mindenképp csak ez a két lehetőség van.

2016. dec. 5. 22:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
#20: Miért, te nem válogatsz a jelentkezők közül?
2016. dec. 6. 18:45
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Valakibe beleszeretek, és csak ő érdekel. Nem pedig mazsolázgatom itthon, hogy ma a Bélával feküdjek le, mert neki helyes arca van, vagy a Józsival, mert olyan izmos a karja.

Nekem a párkeresés nem piac, ahol megtapizzuk az összes árut, meg nem laptopvásárlás, ahol elolvassuk az adatokat, és döntünk. Soha nem válogattam több pasi közül. Mindig emberileg ismerkedtem (mármint nem randi vagy ilyesmi, hanem haverkodás), aztán vagy beleszerettem valakibe, és más szóba se jöhetett, vagy nem szerettem bele senkibe, és továbbra is mindenki csak haver volt.

2016. dec. 6. 19:29
 23/52 anonim ***** válasza:

Én meg szerintem elég jól kifejtettem hogy milyen esetben ki lenne a nyerő. Attól hogy valakinek sok kalandja volt nem tartom rossz embernek amíg kapcsolatban hűséges. Ahogy egy olyan pasival se lenne nagy gondom aki kicsit lassabban melegedő típus. Viszont azt én mindig is hangoztattam hogy ha valaki töketlen az igenis taszító.

Emellett a kommunikációs készség teljes hiánya sem épp vonzó tényező. Szerintem az itt nem hangzott el (nem olvastam újra csak úgy emlékszem) hogy az a baj hogy még nem volt kapcsolata. Az viszont óriási gond hogy beszélni sem tud/mer a nőkkel.

2016. dec. 6. 19:30
 24/52 anonim ***** válasza:
#22: De azért csak kiszűröd valahogyan, hogy X tetszik, Y nem, egyikkel szóba állok, a másikkal nem. Vagyis válogatsz. Gondolom, te sem adsz esélyt minden jelentkezőnek.
2016. dec. 6. 19:51
 25/52 anonim ***** válasza:

Hadd döntse már el, hogy kivel akarok ismerkedni.

Egy ilyen ha nincsen ló, jó a szamár is hozzáállás potna gátlásos fiúkat sértené. Ha én egy határozottabb palit szeretnék magam mellé, de felmérem hogy ahh jó, abból kevesebb van, jól elvagyok valami kis töketlenkedővel, akkor meg az a baj.Egy csinos lány könnyebben talál párt, ugyanúgy mint egy határozott férfi.

2016. dec. 6. 20:12
 26/52 A kérdező kommentje:

Úgy látom volt egy kis félreértés. Az egyes típusú férfi egyáltalán nem gátlásos a kiszemeltjével, csak a többi nővel.

Arra voltam egyébként kíváncsi, hogy mennyire hiszik el a lányok, ha egy férfi azt mondja nekik, hogy megváltozott (magyarul: szédíti őket). Bele volt téve ez az információ a második jellemzésébe.

Szerintem egy ember, ha azt mondja megváltozik, szinte biztosan nem igaz, még ha komolyan is gondolja, mivel valóban megváltozni piszkosul nagy munka. Valószínűbb, hogy ez a nagy változás csak egy könnyelmű kijelentés (legyen az férfi vagy nő, nem csak párkapcsolati témában).

A válaszok alapján úgy tűnik, hogy egy átlátszó hazugság vonzóbb, mint az, ha valaki kicsit esetlenebbnek számít, energiát kéne belefektetni.

Egy olyannak, akire az első csoport tulajdonságai jellemzőbbek, érdemes ezeket eltitkolnia, és csábító dolgokat mondani helyette. Én legalábbis ezt fogom tenni.

Nem akartam hibáztatni a női nemet ezzel a kérdéssel, ha esetleg úgy tűnt volna. Örülök a sok őszinte válasznak, nem számítottam ennyire.

2016. dec. 6. 21:21
 27/52 anonim ***** válasza:

ma 19:51

Általában azelőtt választok, hogy egyáltalán lenne "jelentkező". (ami mellesleg eddigi életem során konkrétan 7 volt, ebből 1 csak dugópajtit akart, 1 meg meg akart erőszakolni miután nemet mondtam, 3-ból meg kapcsolat lett.... oké, van még, hogy üvöltöznek utánama csövesek vagy az alja melósok, de azt nem veszem próbálkozásnak)

De én ezt nem választásként fogom fel. :D Ez egy érzés. Vagy te választásként fogod fel, hogy kit találsz szimpatikusnak, ki a legjobb barátod, a két szülőd közül melyikkel vagy bizalmasabb viszonyban, kit látsz vonzónak, stb? Ezek nem döntések, ezek érzések, amik csak jönnek, nem választás kérdése.

2016. dec. 6. 22:05
 28/52 anonim ***** válasza:
#25: Akkor viszont a csúnyácska, visszahúzódó lányoknak sincs joguk panaszkodni, hogy "minden" pasi csak a népszerű nőket akarja. Viszont legalább jól kimagyarázzátok magatokat, hogy a gátlásos fiúkat miért is lehet jó magasról leszharni.
2016. dec. 6. 22:13
 29/52 anonim ***** válasza:
#27: Ahha, szóval ha te elkezdesz valakihez vonzódni, az nem döntés... Szóval ha tudat alatt elkezdesz vonzódni valakihez, akkor az szerinted nem azt jelenti, hogy az ösztöneid döntöttek? Attól, hogy nem tudatosul benned, te még ösztönösen döntöttél. Amúgy meg nem hinném, hogy csak csövesek közelednének hozzád, ez csak az önsajnáltató nők kifogása, főleg a mai világban ott van ezernyi lehetőség, hogy a nőkhöz közeledjünk, ha ők is akarják, de ha elzárkóznak, akkor ne csodálkozzanak, hogy nem keresik őket.
2016. dec. 6. 22:17
 30/52 anonim ***** válasza:
#26: Őszinteséggel sosem szerzel nőt. Hazugsággal és rámenősséggel sokkal inkább, de ha nekik ez kell, akkor hajrá, csak akkor utána nincs joguk nyafogni. A sok "tisztességes" és "toleráns" nő kapásból elfordul tőled, ha megtudják, hogy gátlásos vagy, vagy talonba tesznek, és jönnek a lekezelő dumával, hogy "nem érzek irántad semmit, de biztosan neked is akad majd valaki". Bár természetesen mindegyik nő szereti előadni, hogy milyen borzasztó dolog az, ha hazudsz nekik, és hogy ők mennyire toleránsak, a valóságban csak nagyon kevesen bizonyítják ezt. Annyi a lényeg, hogy be tudd dumálni magad a bugyijukba, a többséget csak az érdekli, hogy hogyan adod elő magad, meg hogy azt hallják, amit hallani szeretnének, és már szét is tették a lábukat.
2016. dec. 6. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!