Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegenkednek tőlem a hölgyek?
Próbálkozom, ismerkedek de idegenkednek tőlem a hölgyek. Valamiért nem tudom miért megreked, nem tud tovább lendülni a dolog, hogy ismeretségből kapcsolattá mélyüljön tovább a dolog. Miért van ez. Én nyitott és közvetlen vagyok, de lehet, hogy ez hat riasztóan néha.
Mit kellene másképp csinálnom?
30F
Há' régebben hogy csináltad?
(ha csináltad)
És Pesten ismerkedsz főleg?
Ebben biztosnak kell lenned, mert ha neked vannak kisebbségi érzéseid azzal kapcsolatban, hogy vidéki vagy, és kivetíted másokra, nem jutsz előrébb.
De persze, lehet probléma, ha a lakhelyek különböznek. Nyilván meg lehet oldani, de nem ugyanaz.
Attól függ mennyire vagy messze tőlük? Nálam a 20km volt a max amikor ismerkedtem, annál messzebb már csak átszállásokkal lehetett megoldani, mert akkor még nem volt jogsim. Jó helyen ismerkedsz? Próbáltad már a helybelieket?
Manapság az emberek többsége sokat dolgozik, nem feltétlen akarnak utazni, távkapcsolatot fenntartani, főleg a hölgyek 30 felett, egy normális kapcsolathoz sokat kell találkozni azért, a heti 1x 2 nap az tinikapcsolat szintű, abból nem lesz előrelépés hamar, örül annak ami van és pl nem akarják feladni a munkájukat esetleg lakásukat ha úgy alakulna és neki kéne vidékre menni, szóval érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!