Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte hölgyek! Szerintetek ha egy férfinak ilyen a haja az nagyon visszataszító?
2016. okt. 28. 18:59
1/17 anonim válasza:
A kis képben sincs semmi visszataszító. Amióta a világ világ, a férfiak jelentős része bizony kopaszodik. Az a nő, aki ezt nem tudja elfogadni, valószínűleg mást se nagyon tud tolerálni a férfiak természetes velejárói közül, "élmény" lehet velük a kapcsolat.
2/17 anonim válasza:
Gondolom a kopaszodós képre gondolsz.
Nem éppen esztétikus, szóval letolhatná, mert annak a pamacsnak semmi értelme.
3/17 anonim válasza:
Nem visszataszító, de nekem nem annyira tetszik.
4/17 A kérdező kommentje:
2-es, a nagyképre gondolok.
Ahol megcsinálték plasztikai uton a kopaszodást, de kicist ritka maradt.
2016. okt. 28. 19:04
5/17 anonim válasza:
A nagy képen a haj stílusa ami katasztrófa, nem a ritkasága.
6/17 anonim válasza:
Nincs vele baj, normálisan néz ki.
Sokkal jobb mint a másik képen.
7/17 anonim válasza:
Nekem a full kopasz pasik jönnek be. :) De ettől függetlenül nem rossz ez a frizura.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj vele.
9/17 A kérdező kommentje:
Frizura stílusa lényegtelen, a sűrűségen van a hangsúly.
2016. okt. 28. 20:37
10/17 anonim válasza:
Szerinted majd pont a haja sűrűsége fog érdekelni egy pasin? :D Nem zavarna természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!