Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte hölgyek! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte hölgyek! Szerintetek ha egy férfinak ilyen a haja az nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés

[link]

a nagy képen, a ritkaság.

2016. okt. 28. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

A pasik felének ilyen!

Az ész a fontos-nem a haj! "-tartja a mondás. " De a kis kép az tényleg nem szép!

2016. okt. 28. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
A Páromnak kb. fele ennyi haja van, és nincsen hiányérzetem. :-)
2016. okt. 28. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Nem visszataszító, csak nem tetszik mindenkinek. Sok férfi kopaszodik, én pont olyan családba születtem, ahol meg ez nem jellemző. Nekem valószínűleg ezért nem vonzó, mert a kopaszodás öregít, és a családomra egyébként is az a jellemzőbb, hogy jóval fiatalabbnak látszunk a valós életkorunknál, szóval simán nem a páromnak néznének egy akár korombeli kopaszodó férfit, hanem esetleg az apámnak. :-)

Ez nem tolerancia kérdése. Soha senkit nem piszkáltam a kopaszodás miatt, csak nekem más az ízlésem.

2016. okt. 28. 22:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, de a nagy képen neked az már "kopaszodás" kategória?
2016. okt. 28. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Számomra nem visszataszító. Akinek meg az, az csak a külsőségekre megy.

A volt párjaim úgy kopaszodtak, ahogy a kis képen szereplő férfi, könnyen lehetett ellene tenni, levágta nullással így másnak nem tűnt fel.

A nagy képen se visszataszító. Miért lenne az?

Vagy ha a pasit zavarja vágja egyméretűre az egész haját!

2016. okt. 29. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak nem te is mész hajátültetésre?:D
2016. okt. 29. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:
A kis kép a kopaszodó kép, nem olvastam el a hozzászólásokat, mielőtt válaszoltam, úgyhogy nem tudtam, hogy neked a nagy képpel van gondod. A nagy képen egyáltalán nem látszik a kopaszodás.
2016. okt. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!