Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte hölgyek! Szerintetek ha egy férfinak ilyen a haja az nagyon visszataszító?
A pasik felének ilyen!
Az ész a fontos-nem a haj! "-tartja a mondás. " De a kis kép az tényleg nem szép!
Nem visszataszító, csak nem tetszik mindenkinek. Sok férfi kopaszodik, én pont olyan családba születtem, ahol meg ez nem jellemző. Nekem valószínűleg ezért nem vonzó, mert a kopaszodás öregít, és a családomra egyébként is az a jellemzőbb, hogy jóval fiatalabbnak látszunk a valós életkorunknál, szóval simán nem a páromnak néznének egy akár korombeli kopaszodó férfit, hanem esetleg az apámnak. :-)
Ez nem tolerancia kérdése. Soha senkit nem piszkáltam a kopaszodás miatt, csak nekem más az ízlésem.
Számomra nem visszataszító. Akinek meg az, az csak a külsőségekre megy.
A volt párjaim úgy kopaszodtak, ahogy a kis képen szereplő férfi, könnyen lehetett ellene tenni, levágta nullással így másnak nem tűnt fel.
A nagy képen se visszataszító. Miért lenne az?
Vagy ha a pasit zavarja vágja egyméretűre az egész haját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!