Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, Lányok! Mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, Lányok! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam azon, hogy beírjak-e ide, de végül is miért ne? 22 éves férfi vagyok és nincs, és nem is volt semmilyen párkapcsolatom, és soha nem voltam még együtt nővel. A szó szoros,-és átvitt értelmében sem.

Szerintetek ez normális? Azt hittem eddig, hogy az alapján ítélnek a nők, hogy milyen a külsőm, a belsőm, vagy mit tettem le az asztalra. Átlagos kinézetű vagyok, 191 cm magas, semmilyen főbb hiányosságom nincs, ergo megvannak kezeim-lábaim, BME-n mérnökinformatikus szakon végzek jövőre, van vagy 6 különböző hobbim, többek között az, hogy vagy 10 éve hol versenyszerűen, hol amatőr szinten vizilabdázok. Mondhatnátok azt, hogy biztos egy hülye bunkó vagyok, és még ráadásul szakbarbár is, és biztos egész nap csak programozok; de a MENSA hivatalos felvételi tesztjén megugrottam a 2%-os lécet tavaly. Rengeteg nő visszautasított már, és nem értem miért, bár tény, hogy főleg 2-3 évvel idősebb lányoknak szoktam udvarolni.

Csak puszta kíváncsiságból regisztráltam ide, és írtam be, tehát szerintetek miért van ez? Köszönöm a válaszotokat!

2016. nov. 20. 18:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt bizony azoktól a lányoktól kellene megkérdezni, akiknek udvaroltál és elutasítottak. Ugyanis mi nem ismerünk:D
2016. nov. 20. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy valamiféle felsőbbrendűség, arrogancia sugárzik rólad? Már csak abból is, hogy leírtad az eredményeidet de semmiféle rossz tulajdonságodról nem írtál. Pedig ezek mindenkinek vannak, csak nem mindegy, ki mit visel el és mi az, ami már sok. Én például nem bírom az okoskodást, és ebből a kis szövegből simán következtethetnék arra, hogy ilyen vagy. Nem következtetek, nem ismerlek, de gondolkodj el ilyesmin.

Persze ott van még az is, hogy milyen nőknél próbálkoztál, hiszen ezt sem tudhatjuk. Talán olyan körből keresgéltél, találkozgattál, ahol inkább a proli stílus és az Éjjel-nappal Bp színvonal lenne a nyerő. Nem tudhatjuk.

Amúgy simán lehet, hogy semmi gond nincs veled, egyszerűen nem vagy szerencsés. 21 éves nő vagyok, most van életemben először párkapcsolatom, pedig rendben vagyok külsőleg-belsőleg, csak nem volt ezelőtt olyan, akivel kölcsönösen vonzódtunk volna egymáshoz és személyiségre is illettünk volna.

3/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt nehéz lenne így látatlanban megmondani neked hogy mi lehet a baj. Magas vagy ez oké. Hány kg ? Van akinek ez is számít bár kövér nem lehetsz mivel sportolsz. Szóval valami másban van a hiba. Nem vagy félénk ? Nem vagy válogatós ? Most itt értem azt hogy sokaknak olyan nő kell aki kinézetre egy pláza cica..azok meg tudjuk milyenek. Szépek de ostobák. 😊
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha ilyesmi történik kérdezd meg a lánytól. Akkor már úgyis mindegy és hátha tanulsz belőle. Még nagyon fiatal vagy, ne aggódj annyira :). Aranyos, hogy férfit írtál, nem fiút, de lehet, hogy egy 25 éves kislány l nem így látja, lehet egy 17 éves másképp látná.
2016. nov. 20. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:

23 éves a fiam, ELTE MsC programtervezőre jár. Van egy kapcsolata, még a gimiből, osztálytársak voltak. A lány mérnökinfós.

Valamennyire van rálátásom tehát erre a korosztályra és a pasis kérdésre.

Ha nem vagy egy bulizós típus, már "hátrányban" vagy párkeresésben.

Rengeteg lány van olyan, aki ilyen srácra vár mint te, csak valami miatt mégsem találkoztok.

Ha koleszos vagy ott talán kicsit könnyebb ismerkedni,de ha nem, egyszerűen nincs közösségi életes színtered. Úgy látom,hogy Te egy igazi, normális gondolkodású, a leírásod alapján megfelelő külsejű pasi vagy. Akire valami miatt mégsem buknak a csajok. Ha egy bulizós, nagymenő,alkoholizáló pasi lennél könnyebb lenne a helyzeted.

Sajnos ez a mai fiatalság..

A fiam barátjának sem volt még sosem barátnője, pedig semmi gond nincs Vele. Gépészmérnök MsC-s. Most ismerkedett meg egy lánnyal az idén. De megismerkedett, Ahogy Te is találsz párt, ebben biztos vagyok.

Hogy,hol ismerkedsz és milyen lányok jönnek be Neked?

2016. nov. 20. 18:34
 6/13 A kérdező kommentje:

#1 Amúgy valószínűleg neked lesz igazad, csak úgy érdekelt a dolog, ahogy írtam a kérdésben :)

#2 A rossz tulajdonságaimat akkor tudnám igazán kiemelni, ha a barátaim hangoztatnák, de azért mivel elég jól ismerem magamat 1 et fel tudok: Imádok vitatkozni és ezt nem is tagadom. De képes vagyok elismerni ha nincs igazam.

#3 79 kilóval épp, hogy gebe nem vagyok.:)

Félősnek félős vagyok, nagyon nehezen szánom rá magamat hogy udvaroljak, és ez a tény beerősíti a félénkségemet.

Nyilván nem vok válogatós, hiszen eleve csak azzal kezdek aki nagyon-nagyon tetszik már. Bár azt elismerem, hogy nagyon meg szoktam nézi a kiszemelt nőt, hogy milyen.

Mivel szeretek vitatkozni ezért szeretek beszélgetni is, és épp ezért nem kezdek "egyszerűbb" lányokkal.

#4 Hát tudod, aki 19 évesen vidékről felköltözik egyetemre, és félévente látogat csak haza, egyedül él, a napi betevőt+lakhatást az egyetem elejétől kezdve maga teremti elő ezzel-azzal, az ügyeit maga intézi, az hagy nevezze már magát ffi-nak. Már csak azokhoz képest is akik képesek 35 évesen is az anyjukkal élni "ffi" létükre...

2016. nov. 20. 18:54
 7/13 A kérdező kommentje:

#5 Egyáltalán nem tartom magamat nagymenőnek. Szolid vagyok (öltözködés, viselkedés, stb...), de a környezetem elmondása alapján stílusos. Bulizni nem igazán járok ez igaz, de ha úgy adódik, a különböző baráti köreimmel megyek. Ahogy alkoholizálni sem szoktam, de előfordul a társaságban, hogy 1-1 sör bor, esetleg rövid lecsúszik.

Koleszban lányok? xD 2^10-en lány van csak. Ez a villanykar. A legutóbb egy építőmérnök csajnak udvaroltam, aki szerintem kevésbé is volt önállóbb mint én, 2 évvel volt idősebb nálam, azzal hajtott el, hogy túl fiatal vagyok hozzá, és kiröhögött, amikor virágot vettem neki.... A slusszpoén az, hogy közös szabadon választható tárgyat hallgattunk, és ő jött oda kérdezni vmit hozzám, mert nem értett vmit...

2016. nov. 20. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kívánvsi lennék, milyen lányt keresel...

Gondolom te is csak a jó alakú, gyönyörű arcú nőlet veszed észre

2016. nov. 20. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:

kicsit idősebb vagyok nálad, nekem nem jönnél be se külsőre, se belsőre

ráadásul pont hogy vitatkozni szeretsz, amit én egyáltalán nem szeretek, kapcsolatban pláne nem

nem tudom így van-e, de nekem úgy tűnik, nagyon válogatós vagy

ha egy kicsit elfogadóbb lennél a másikkal, lehet találnál párt

2016. nov. 20. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem pont az ellenkezője a véleményem: egy normális értékrendű srác, akinek valószínű,hogy a külsejével sincs semmi baj.

Az igényei megvannak, de legyenek is.

2016. nov. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!