Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy már nem bírom a szingliséget, de minden pasi csak idegesít?

Figyelt kérdés

Már 2 éve nem volt senkim, és már egy szexnek is örülni tudnék, de egyszerűen olyan idiótákba botlom folyton...

Az elején kedvesek, érdeklődők, minden oké, aztán minden elromlik, elkezdenek furán viselkedni, nem értem őket, és csak felhúzom magamat rajtuk örökké, így össze sem jövünk.

Még mit kellene tennem? Ha randizok valakivel, mindig ez a vége, de ha meg nem randizom, akkor nagyon vágyom valakire. :(

21N

2016. dec. 4. 18:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10: Nyilván, amikor ideges vagyok, mondok néha bántó dolgokat, de egyszerűen kiváltják belőlem, elhiheted, hogy nem szándékosan csinálom.

Nem gondolom, hogy túl nagy elvárásaim lennének, csak hogy valaki legyen érdeklődő, és vegye komolyan az ismerkedést.

2016. dec. 4. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:

akkor önismeret-önuralom.

Máshogy vezesd le a feszültséget, ne azon, akivel szeretnél összejönni -.-

2016. dec. 4. 19:33
 13/19 A kérdező kommentje:
De pont tőlük leszek feszült, alapból sosem. :D
2016. dec. 4. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:

de a feszültség az benned van, és nincs közük hozzá, az a te problémád.

Akkor inkább menj el, és találkozzatok máskor!

el nem tudom képzelni mi idegesít fel, mondd már meg! :)

2016. dec. 4. 19:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ők. :D Alapból én egy nagyon nyugodt ember vagyok, és boldog is, csak amikor valaki olyanokat mond vagy tesz, ami nem tetszik vagy nem esik jól, akkor ideges leszek.
2016. dec. 4. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:
most nagyon kíváncsi lettem, h milyen vagy, és mi a baj veled, de nagyon nem sok időm van, és abból nem sok minden derülne ki, ha keveset beszélnénk, de majd vmikor rád írok, ha több időm lesz és kiderítem a problémádat. :)
2016. dec. 4. 20:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Okés. :)
2016. dec. 4. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
akkor lépj tovább tényleg, azt csá :D
2016. dec. 4. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Pl. nagyon meg kéne ismerned engem. :D
2016. dec. 5. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!