Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz, depressziós srácok (nők)! Ismeritek ezt az érzést?
Hát, nem igazán. El kell fogadnod magad. Úgy minden könnyebb lesz.
Én pl kövér vagyok. Emiatt nem volt soha önbizalmam. Most elkezdtem fogyni, de így meg a bőröm fog lógni (sok a felesleg). Szóval olyan férfinak soha nem fogok kelleni, amilyenről kislány korom óta álmodozom, másmilyen meg nem kell. Nem lenne fair egyikünkkel szemben sem.
Bennem az tartja a lelket, hogy ezt elfogadtam, és nem alkuszom meg. Kell találnod egy olyan személyiségjegyet, ami te vagy, amit külső tényezők nem befolyásolnak, és abból erőt meríteni.
Én meg kövér pasi vagyok és sosem kaphatom meg azt a női típust amire vágyom. (sokszor lefogytam, de mindig visszahíztam)
Ezért inkább nem kell senki.
Én már ebbe beletörődtem legalább 15 éve.És ha neked is sikerül beletörődnöd, akkor nyertes vagy.
34F
Van kiút, méghozzá az, hogy megtanulod elfogadni önmagadat és nem egy párkapcsolatban keresed a boldogságot.
Sajnos nem juthat az életben mindenkinek barátnő, de attól még lehet úgy élni, hogy boldog legyen az ember. Rengeteg elfoglaltság, hobbi, sport, stb. létezik, amiben kiteljesedhetsz. Képzeld el azt, hogy rájössz, hogy például van érzéked valamihez, amiről nem is hitted volna, hogy lenne. Na ez képes igazán boldoggá tenni az embert és motiválni.
Ismerős az érzés ,pedig nekem van kapcsolatom...
A barátnőm épp az imént küldött egy képet magáról ,ahol szopja az egyik ujját és semmi... Még csak fel sem állt ,de még csak örülni sem örültem. Más esetbe ,már azonnal kivertem volna ,de semmi.
F
"A barátnőm épp az imént küldött egy képet magáról ,ahol szopja az egyik ujját és semmi... "
Ez inkább azért van, mert a férfiak jönnek be neked. Nem? Ne félj, itt nyugodtan elmondhatod az igazat, nem tudjuk, ki vagy valójában.
Én is elég hasonlóan vagyok kérdező,nem vagy egyedül.
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!