Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichés gondokkal küzdök és depressziós is vagyok. Lehet így valaha társam?
Ha úgy érzed lehet valaki aki segíthet, ne szégyeld és kérj tőle segítséget.Akár a szüleidtől is..testvértől.Ha nincs,akkor bizony csak magad tudsz magadon segíteni...
Sokan együttérzünk veled, nekem nincs jó tanácsom, csak annyi, hogy valahogy el kell viselni az életet, és ha bármilyen álmod van, akkor valósítsd meg, legyen egy terved,célod. Nekem jelenleg úgy sikerült célt találnom, hogy senkim nincsen évek óta...Évek óta szerettem volna valamit megcsinálni, és most bele fogok vágni, mégha késő is, de az álmaim után fogok menni. Társ egyelőre nem is szerepel az álmomban.
Keress valami hasonló fiút, itt szerintem van elég...
Én mindenesetre nem is keresnék kapcsolatot, ha a helyesben lennék, hanem megpróbálnék kigyógyulni az egészből szakember segítségével. Én sem szeretnék más ingyen pszichológusa lenni, szóval mástól sem várnám el.
"Keress valami hasonló fiút, itt szerintem van elég..."
Szerintem az lenne a legrosszabb, ha két depressziós ember összeállna és kölcsönösen "lehúznák" egymást. A megoldás a szakember segítsége, ha egyedül nem megy a változás; utána érdemes párkapcsolatban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!