Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichés gondokkal küzdök és depressziós is vagyok. Lehet így valaha társam?
Ha pszichés gondokkal küzdesz és depressziós vagy, akkor tényleg szakember kell. Először is azért, hogy megállapítsa, hogy tényleg depressziós vagy e. Aztán azért, hogy segítsen. (És nem, nem röhög ki.)
"Most nem dolgozok sehol, nincs kedvem semmihez, már hetek óta ki sem mozdultam itthonról. Akármit csinálok a férfiaknak még se kellek."
Itt egy kis ellentmondást érzek. Ha otthon vagy, nem jársz sehova és nem ismerkedsz, akkor mégis miért és hogy kellenél bárkinek is? Egyszerűen lehetőség sincs, hogy megismerjenek.
A szakember nem röhög ki! Én is voltam ilyen állapotban és elmentem szakemberhez. Nem mondom, hogy meggyógyított, de sokat segített! Rossz, amikor nem sikerül egy randi vagy egy kapcsolat, de amíg jó, addig élvezem, aztán talpraállok és keresem az igazit. Nekem sokat segít, amikor érdeklődést mutatnak irántam a férfiak, mivel az én depresszióm abból adódik, hogy véget ért a házasságom.
Én nehezen hiszem el, ha valaki komolyan érdeklődik irántam, mert nem szeretem magam, és nem tudom elképzelni, hogy más őszintén szeressen. Szóval, tudatosan kell dolgoznom rajta, hogy ne csak ostorozzam magam, hanem találjak valami pozitívat magamban. Elkezdtem edzeni és jót tesz, hogy végig tudom csinálni, büszke vagyok magamra. :) Ha úgyis otthon vagy, még időd is van edzeni, olvasni, pasizni. :)
Kitartás! :)
"A szakember pedig kiröhögne."
Mégis miért? Akinek az a munkája, azzal keresi a kenyerét, hogy pszichés problémákkal küszködő emberekkel foglalkozik, az miért röhögne ki? Ez annyira életszerű, mintha azt mondanám, hogy azért nem szállok buszra, mert a buszsofőr kiröhög, ha nincs autóm, vagy azért nem veszek részt egy tanfolyamon, mert a tanár kiröhög, hogy még azt sem tudom, amit ott meg akarok tanulni. Elég sokat dolgoztam ilyen helyen, ahhoz, hogy tudjam, senki nem röhögi ki a segítséget kérő klienst.
Szerintem az első lépésnek annak kéne lennie, hogy rendbe szeded magad, ha kell segítséggel. A következő lehet csak az, hogy elfogadtasd magad másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!