Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pszichés gondokkal küzdök és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichés gondokkal küzdök és depressziós is vagyok. Lehet így valaha társam?

Figyelt kérdés
Szinte mindig rossz kedvem van, nagyon sokszor elkap a sírógörcs is. Most nem dolgozok sehol, nincs kedvem semmihez, már hetek óta ki sem mozdultam itthonról. Akármit csinálok a férfiaknak még se kellek. Talán jobb lett volna ha meg sem születek. Rosszindulatú válaszok kíméljenek, így is szarul érzem magam.
2016. szept. 22. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha pszichés gondokkal küzdesz és depressziós vagy, akkor tényleg szakember kell. Először is azért, hogy megállapítsa, hogy tényleg depressziós vagy e. Aztán azért, hogy segítsen. (És nem, nem röhög ki.)

"Most nem dolgozok sehol, nincs kedvem semmihez, már hetek óta ki sem mozdultam itthonról. Akármit csinálok a férfiaknak még se kellek."

Itt egy kis ellentmondást érzek. Ha otthon vagy, nem jársz sehova és nem ismerkedsz, akkor mégis miért és hogy kellenél bárkinek is? Egyszerűen lehetőség sincs, hogy megismerjenek.

2016. szept. 22. 12:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Mert ha eddig ki is mozdultam, akkor se kellettem senkinek.
2016. szept. 22. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Pontosan mit tettél, hogy kelljél bárkinek is? Hol, milyen módszerrel ismerkedtél?
2016. szept. 22. 12:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Neten is próbálkoztam, élőben is, de egyik sem sikerült.
2016. szept. 22. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
SZAKEMBER!! Rengetegszer el lett mondva, hogy mit csinálj, mi innen csak ennyit tudunk tenni, nem tudunk átmászni a monitoron és elrángatni téged valahova. Rajtad múlik, hogy megpróbálsz-e normális segítséget kérni, vagy továbbra is csak élvezkedsz a folyamatos kérdéskiírásban.
2016. szept. 22. 12:50
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

A szakember nem röhög ki! Én is voltam ilyen állapotban és elmentem szakemberhez. Nem mondom, hogy meggyógyított, de sokat segített! Rossz, amikor nem sikerül egy randi vagy egy kapcsolat, de amíg jó, addig élvezem, aztán talpraállok és keresem az igazit. Nekem sokat segít, amikor érdeklődést mutatnak irántam a férfiak, mivel az én depresszióm abból adódik, hogy véget ért a házasságom.

Én nehezen hiszem el, ha valaki komolyan érdeklődik irántam, mert nem szeretem magam, és nem tudom elképzelni, hogy más őszintén szeressen. Szóval, tudatosan kell dolgoznom rajta, hogy ne csak ostorozzam magam, hanem találjak valami pozitívat magamban. Elkezdtem edzeni és jót tesz, hogy végig tudom csinálni, büszke vagyok magamra. :) Ha úgyis otthon vagy, még időd is van edzeni, olvasni, pasizni. :)

Kitartás! :)

2016. szept. 22. 13:05
 17/20 aperitif ***** válasza:
68%

"A szakember pedig kiröhögne."

Mégis miért? Akinek az a munkája, azzal keresi a kenyerét, hogy pszichés problémákkal küszködő emberekkel foglalkozik, az miért röhögne ki? Ez annyira életszerű, mintha azt mondanám, hogy azért nem szállok buszra, mert a buszsofőr kiröhög, ha nincs autóm, vagy azért nem veszek részt egy tanfolyamon, mert a tanár kiröhög, hogy még azt sem tudom, amit ott meg akarok tanulni. Elég sokat dolgoztam ilyen helyen, ahhoz, hogy tudjam, senki nem röhögi ki a segítséget kérő klienst.

Szerintem az első lépésnek annak kéne lennie, hogy rendbe szeded magad, ha kell segítséggel. A következő lehet csak az, hogy elfogadtasd magad másokkal.

2016. szept. 22. 13:52
 18/20 Költőnő? ***** válasza:
52%
Jó hát tisztán látszik a kérdező ellenállása bmi olyan ellen, amiért tenni is kell. Innentől egyértelmű, hogy valójában nem tesz semmit, csak önsajnáltató kérdés lvl 5 billió.
2016. szept. 22. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Ki mondta, hogy depresszióval küzdesz és pszichés gondjaid vannak? Orvos vagy csak te magad? Keress valamit, ami kiráz ebből az állapotból, nem feltétlen pasi. Olvass sok motivációs könyvet, nézz is ilyen videókat youtubeon rakás van, nézz vidám filmeket, vicces videókat, lépj be facen humor csoportokba, kezdj beszéletni ott emberekkel először csak neten, ha félsz személyesen, menj el bringázni heti többször, kocogni, jógázni vagy tornázni valami edzésre, színházba, vagy csak bevásárolni hetente 2-3x, kiállításra, múzeumba, ülj fel a buszra és menj oda vissza 15-15 km-t. Érted...fel kell ráznod magadat!
2016. szept. 22. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Ugyan ez kb velem is 26 évesen csak F. valahogy azt érzem meg vagyok rekedve egy helyen. Kezdj el dolgozni, mindegy mit csak foglalja le a napod, aztán már valamennyire oldódik a helyzet.
2016. szept. 23. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!