Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy már nem bírom a szingliséget, de minden pasi csak idegesít?

Figyelt kérdés

Már 2 éve nem volt senkim, és már egy szexnek is örülni tudnék, de egyszerűen olyan idiótákba botlom folyton...

Az elején kedvesek, érdeklődők, minden oké, aztán minden elromlik, elkezdenek furán viselkedni, nem értem őket, és csak felhúzom magamat rajtuk örökké, így össze sem jövünk.

Még mit kellene tennem? Ha randizok valakivel, mindig ez a vége, de ha meg nem randizom, akkor nagyon vágyom valakire. :(

21N

2016. dec. 4. 18:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Elobb-utobb csak beesik egy, aki a te merced szerint normalis ;) 28F
2016. dec. 4. 18:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát az exeim sem voltak azok, szóval. :D
2016. dec. 4. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Természetesen semmi se a te hibád, a probléma mindig velük van, veled semmi gond nincs.

Istenem leány, ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt a szöveget már hallottam, akkor abból egy pakli Marlboro már simán kijönne.

2016. dec. 4. 18:11
 4/19 anonim ***** válasza:
További randik. Egyszer, csak belefut olyanba, akit el tudsz fogadni. Sajnos, rendelésre nem működik a dolog.
2016. dec. 4. 18:12
 5/19 A kérdező kommentje:
2: Nyilván én sem vagyok tökéletes, de nem rólam van szó, ha nem tűnt volna fel, hanem arról, hogy mindenki idegesít.
2016. dec. 4. 18:14
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha én idegesitenélek akkor biztosan a te hibád :D
2016. dec. 4. 18:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Mert van valamilyen elvárásod velük szemben, aminek nem felelnek meg. Próbáld megfogalmazni magadban először, hogy mi az, majd pedig keress olyat, akiben ezt megtalálod.
2016. dec. 4. 18:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem meg te idegesítesz
2016. dec. 4. 18:50
 9/19 anonim ***** válasza:
oké. és mi történik a randikon? hol törik meg a lendület?
2016. dec. 4. 18:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Mivel idegesít minden pasi? Fontos az oka, mert lehet hogy igazad van. De lehet hogy olyan dolgokba kötsz bele, amik nem túlzottan jó okok.

Szerintem minden ember idegesítő lehet. Hangulatfüggő is ez a dolog.

Én általában akkor vesztem el az érdeklődésem egy nő iránt, amikor ő nem érdeklődik vissza vagy csak nagyon ugyanazt kérdezi, amit én. Innentől nekem olyan, mintha csak én akarnám a beszélgetést és inkább hagyom a dolgot.

Nem lehet hogy teszel valamit, ami rosszul esik a másiknak? Vagy amitől nem érzi már jól magát a társaságodban?

Nézd, az hogy felhúzod magad valakin és emiatt össze sem jössz vele, az nem feltétlenül hiba. Ha olyanokat fogtál ki, akik nem megfelelőek neked, akkor nem kell velük összejönnöd. Ez szerintem nem tragédia, hogy szingli vagy.

Viszont a mércédet lehet érdemes lenne átgondolni. Lehet jól van ott ahol van, de lehet hogy hülyeségeken húzod fel magad. Amúgy tapasztalataim szerint, a nők előszeretettel állítanak fel olyan mércét, amit normális ember nem tud meglépni. Általában szélhámosok, csalók, nőcsábászok ugorhatják meg, a nők meg szemet hugynak nekik az apró jelek felett és a hibáikon :D

2016. dec. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!