Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok nőt, ha valaki 25 fölött még szűz?
Úgy hallottam pár ismerősömtől, hogy őket mindig elutasítják, amint kiderül, hogy még nem létesítettek szexuális kapcsolatot, pedig nem kifejezetten undorító férfiakról van szó.
Tehát, hölgyektől kérdezném, lefeküdnétek egy veletek egykorú, még szűz, de vonzó, ápolt férfival?
(persze csak ha nem vagytok párkapcsolatban)

Ha nem lennék foglalt, akkor igen.
Nekem nem jelentett problémát soha ez a dolog. Bár az is igaz, hogy akik velem vesztették el a szüzességüket, pár évvel fiatalabbak voltak, mint a kérdésben szereplő 25 év.
Az első 18 éves volt /én 19,
2. 22/ én 23,
3. majdnem 21/ én 24. Ő azóta már a férjem:)
Nem, nem vadásztam szűz pasikra, így alakult:)
Most 31 éves vagyok. Ha nem lennék házas, és egy hasonló korú randipartneremről kiderülne hogy szűz, ez önmagában még nem jelentene számomra akadályt ahogy régebben sem volt gond. Sok múlik a pasi viselkedésén, a természetén, a személyiségén, alapból azon hogy egyébként tetszik-e nekem stb stb. Ha az ismerkedés idején nem bukik ki, hogy valami zizi van vele, akkor semmi gond a szüzességgel szerintem. Ezer oka lehet amiért nem vesztette el. Várt a szerelemre de eddig nem jött össze komoly kapcsolat, a munkájára koncentrált és elszaladtak az évek, vagy mit tudom én.
Én magam is viszonylag későn, 19 évesen vesztettem el, és őszintén szólva én többre értékelem a késői elvesztést, mint azt, ha a pasi megdugott egy fél városnyi nőt teljesen érzelemmentesen. És nem, ettől még egy férfi sem lesz jobb az ágyban. ÉN ezt tapasztaltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!