Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 honapig tarskeresoztem aktivan. Semi eredmény. Ötletek? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Konkretan a badoo-ra es a twoo-ra regisztráltam. 2 ígéretesnek tűnő nőbe sikerült belebotlanom, de a személyes találkozó felmerulese után, nyom nélkül eltűntek. Van értelme még keresgelnem vagy probalkozzak eloben? Ha igen, akkor hol?

2016. dec. 4. 11:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Badoo es twoo mindkettő komolytalan. Sokan csak kíváncsisagbol regisztrálnak oda, nem komoly szándékkal. Tele van olyanokkal akik nem függetlenek, csak szórakozásra vágynak. Ja és a badoora fel lehetett egy időben kerülni a facebookról hogy észre se vetted, csak válaszoltál valami hülye kérdésre. Szerinted akkor hány % komoly független társkereső ember van ezeken?
2016. dec. 4. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha 10 nőből 2 visszaírt, akkor hiper-szuper-ultra-brutál jól nézel ki.
2016. dec. 4. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
ahol tudsz nézz statisztikát. love.hu-n pl van kapott és olvasatlan levél statisztika.. nos én olyanra nem szoktam írni, akinek több 100 olvasatlan levele van, de közben meg napi szinten följár az oldalra!
2016. dec. 4. 14:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem nezek ki brutal jól, csak próbálok eredeti lenni. :)
2016. dec. 4. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Hello!! A twoo-rá én is registraltam, találka.hu , chet es meg sorolhatnám. Sok a kamu!!

1honap az semmi!!!!

Szerencse és türelem jatek az egész. Nehéz megtalálni a NAGY ÖT, én több ÉVE egyedül vagyok, ha jönne kell itt lesz. :) addig várj.

2016. dec. 5. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Haverom meg fotó nélkül ismerkedve szerez meztelen képet csajoktól 1-2 nap beszélgetés után (és nem putris, 8 általánost sem végzett "prolicsajoktól"). :D Lehet, nem árt érteni a nők nyelvén.
2016. dec. 6. 10:11
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 A haverod oriasi király lehet. Ha kép nélkül is ilyen jó, akkor nem is értem, hogy miért tarskeresozik. Ilyen kepessegekkel vegig kell menni az utcan es a legjobb nőket felszedni.
2016. dec. 7. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a haver. :D

Pontosítok azért kép nélkül csak egy ilyen volt. Képpel több is. Egy ideje nem csajozom rendesen, mert van barátnőm, de teljesen leszakadni a támáról azért nehéz. Azért játszom néha online. Így még nem megcsalás, de vmi megmarad az ismerkedés öröméből is.

De tényleg nagyon sok múlik azon, hogy kommunikál az ember. Nem tudom elképzelni, hogy mint problémára tekintsék a dologra. Nyilván a jó kép is segít kialakítani egy jó első benyomást, de azért nem csak ezen múlik. Alapvetően jó dolog csajozni.

Én a badoon amúgy két éve voltam, de akkor minden napra jutott olyan 3-5 találat. Lehetett válogatni. Ott azért fontos a jó kép. Ilyen chates oldalakon lehetett megoldani kép nélkül is. Mert oda sokan tényleg beszélgetni járnak, de abból meg könnyen kialakul más.

Mit szoktatok amúgy írni? Hogy nem alakul ki semmi?

2016. dec. 8. 07:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miket írsz nekik, én nőként tudok nyilatkozni arról hogy miért nem jön össze valaki. Először is, kb. a 40 felettiek még tudnak udvarolni, az alattiak hmmm.... nem igazán. Értem ez alatt, hogy átküldöm pl. a képemet, és semmi visszajelzés. Se az, hogy tetszik neki, se az, hogy jól nézel ki, semmi. Rákérdezek, azt írják, levelezünk tovább, ez szerinte egyértelmű, hogy rendben van a kép. De én nem "rendben" akarok lenni, én nőként tetszeniakakrok neki. (És nekem nem is egyértelmű.) Vagy a másik dolog, hogy semmi érdeklődést nem érzek. Válaszol mindenre, kb. 1-2 mondatban, de vissza nem kérdez. Így én azt érzem, hogy nem is érdeklem. És ha én ezt így érzem, hogy végül is, neki, a férfinek mindegy, hogy velem ismerkedik, vagy mással, akkor én is elveszítem az érdeklődésemet, és eltűnök a színről. Persze, ilyenkor nem is hiányzom, tudomásul veszi, hogy nem írok, nincs egy kérdés sem, hogy miért, vagy mi történt, és ez megerősít engem, hogy nem is érdekeltem egyáltalán. 30-as pasikkal kivétel nélkül így volt. Akivel összejött valami személyes találkozó, vagy kapcsolat, mind 40 év felettiek voltak.

Szóval, el kellene gondolkodni egy kicsit a levelezési stílusról, kicsit visszaolvasgatni a levelezést, hogy vajon mi lehetett a baj.

2016. dec. 9. 09:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Az utolsoval egyetértek, csak nalam ez forditva szokott elofordulni. Folyamatosan érdeklődök, mert tenyleg érdekel a nő, meg szeretném ismerni. Ezért írok rá, de általában nagyon hamar erdeklodesuket veszitik a nők. Tisztelet a kivetelnek.
2016. dec. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!