Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármennyit változtam az eredmény ugyanaz, miért?

Figyelt kérdés

Nemrégiben még kövér voltam, nem sportoltam és nem is foglalkoztam sok mindennel a világban. Nem voltam figyelmes, kedves stb, ezért aztán a társkeresés elég gyatrán ment.

De aztán elkezdtem edzeni, már sportos vagyok, sokat olvasok, művelődök, kedves és figyelmes vagyok és az eredmény mégis ugyanaz. Miért történik ez? Pedig van hal a vízben az biztos - mondjuk lehet csúnya vagyok, ezt nem tudom, hogy kell leellenőrizni.

2016. nov. 21. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Elárulom,hogy én sem voltam figyelmes kedves meg aztán pláne,még kövér is voltam mégis világ életemben volt csajom. Habár mióta edzett lettem jóval több,de ez részletkérdés
2016. nov. 21. 23:49
 2/16 anonim ***** válasza:
A fejedben is tegyél rendet, akkor jó lesz.
2016. nov. 21. 23:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem váltasz ki erős érzelmeket a nőkből. A külső és a kedvesség egy dolog, önmagában egyik sem ér túl sokat.

Külön könyvek születtek már a témában, de jó kiindulópont (persze ennél jóval bonyolultabb a történet), ha megnézed, az őskorban melyik ősember lehetett a legnépszerűbb a nők körében (mivel az ember elméje és gondolkodásmódja még mindig arra a környezetre van "huzalozva", amelyben pár tízezer évvel ezelőtt éltünk): domináns; érzelmileg stabil; felnéznek rá mások; világos határokat húz meg (azaz nem tűr el bármit bármeddig, hanem kiáll önmagáért); nem befolyásolják mások; képes ádáz módon küzdeni a céljaiért, ugyanakkor van benne játékosság is és nem veszi túl komolyan az életet; jó értelemben véve gátlástalan, nincsenek elfojtásai stb.

2016. nov. 21. 23:56
 4/16 A kérdező kommentje:

genetikailag belém van kódolva a nőtlenség ezzel azt mondjátok? :D

az az ősemberes sztori érdekesnek tűnik, hol lehet ilyenekre bukkanni?

2016. nov. 22. 00:26
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Az ősemberes baromságokat az agymosott PUA-ák csicskái veszik csak be. Sok köze nincs a valósághoz.

Amúgy jól teszed ha fejleszted magad, de ha az alap gondolkodásodon nem változtatsz, nem fog változni érdemben semmi. + amit ide leírtál, hogy eljársz gyúrni az önmagában véve még nem garancia semmi sikerre. Ez a "sokat olvasok, művelődök, kedves és figyelmes vagyok" ez meg nem sokat ér a csajozásban. Az kedvesség az káros is lehet, ha túlzásba viszed és nagyon látszik rajtad, hogy csak azért vagy kedves és figyelmes, mert ki vagy éhezve már egy nőre.

2016. nov. 22. 00:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Mondok egy pár hasonlatot.

Hiába veszel egy új kocsit, hogyha még sosem vezettél olyat, akkor hiányozni fog a tapasztalat.

Hiába veszel egy új házat, ezzel nem oldódnak meg a családi problémák.

2 közös van a fent leírt mondataimban. Akármit csinálhatsz te a külsőddel, járhatsz konditerembe akár 20-30 évig is, költhetsz magadra milliókat, semmi sem fog változni addig, ameddig fejben nem változtatsz. Ha valamin változtatni akarsz, akkor először a gondolkodásodon kell változtatni. Persze már az is nagy változás a gondolkodásmódon, amit eddig csináltál, szóval elismerésem, de van még hova fejlődni.

2016. nov. 22. 07:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az ősemberes baromságokat az agymosott PUA-ák csicskái veszik csak be. Sok köze nincs a valósághoz."

Lehet, nem 100%-ig igaz és talán erőltetett is, de legalább ad valami konkrétabb gondolati keretet, nem csak annyit mond, hogy "változtass a gondolkodásodon", "tegyél rendet fejben" vagy "fejleszd magad".

Kérdező, ha tudsz angolul, írj rám és adok pár könyvcímet (magyarul csak kevés lefordított anyag van és a fordításuk nem a legjobb). A nőtlenség nincs beléd kódolva, a férfi őseid mind tudtak utódot nemzeni, akkor miért te lennél kivétel? :D

2016. nov. 22. 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:

63%-os, aki nem tudja, az tanítja. Múltkor pont azt mesélted, hogy semmit nem tudtál beültetnumi gyakorlatba. Szegény te...

Én pl. azért nem részleteztem amit írtam és azért nem kezdtem el ősembereket felhozni példaként, mert neki kell rájönnie a dolgokra, ő neki kell tudnia, hogy min. kell változtatnia.

2016. nov. 22. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Összekeversz valakivel, nekem segített a PUA (bár lusta dög vagyok és közel sem annyit fejlődtem, amennyit lehetett volna). Számos embert ismerek, köztük sok barátom van, aki 20-30 évesen a szüzessége elvesztését, felejthetetlen élményeket és boldog párkapcsolatokat köszönhet a PUA "maszlagnak".

Ha évtizedekig nem jön rá valaki, hogy miben változzon, mert nem látja magát objektívan, akkor hiába agyal rajta még évekig. Kérjen inkább külső segítséget, olyan emberektől (akár könyvek, előadások formájában), akik hasonló problémákkal küszködtek és sikeresen túlléptek rajtuk.

2016. nov. 22. 11:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszok!

Csak srácok ne vesszetek már össze itt "alattam", kaptam választ a kérdésemre, nagyon szépen köszönöm! :)

2016. nov. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!