Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármennyit változtam az eredmény ugyanaz, miért?
Nemrégiben még kövér voltam, nem sportoltam és nem is foglalkoztam sok mindennel a világban. Nem voltam figyelmes, kedves stb, ezért aztán a társkeresés elég gyatrán ment.
De aztán elkezdtem edzeni, már sportos vagyok, sokat olvasok, művelődök, kedves és figyelmes vagyok és az eredmény mégis ugyanaz. Miért történik ez? Pedig van hal a vízben az biztos - mondjuk lehet csúnya vagyok, ezt nem tudom, hogy kell leellenőrizni.
"Az ősemberes baromságokat az agymosott PUA-ák csicskái veszik csak be."
Na ja, jó nagy csicska volt az a Darwin gyerek is.
Csak az a baj a PUA-val, hogy olyan emberek tanítják, akik szintén sikertelenek a nőknél, de azért elszedik a pénzed a semmirekellő tanácsaikért, amiket külföldi anyagokból szedtek, ráadásul azt is rosszul fordították/félre értelmezték, csak egy hihető maszlag kell.
Magadtól is rá fogsz jönni mi a hiba. Biztos a te környezetedben is van olyan férfi, aki sikeres a nőknél és jól tud csajozni és nem is egy igazi Brad Pitt külsőre. És nagyon fontos, hogy ne csak mondja, hogy sikeres, mert mondani mindent lehet, hanem tényleg lásd is, hogy szép csajokat szed fel, nagyon jó női vannak. Na ennek a srácnak első körben kérd ki a tanácsait csajozásról. Biztos segítőkész lesz, mert mindenki szereti osztani az eszét. Aztán nagyon fontos, hogy nézd is meg, hogyan csinálja a valóságban.
Azt kell tudni, hogy a redpill és egyéb témák az evoluciós biológiára építenek. AZ ugyancsak külön lapra tartozik, hogy konkrétan számos futóbolond próbálja ezt pénzlenyúlási célzattal "oktatni".
Szóval érdemes lenne azért azon elgondolkodnod, hogy ha csicska agymosásról beszélsz, akkor nem kell megállni a PUA nál, hanem kezdjük az elején, hiszen csaknem 200 éve "becsicskult" a tudományos világ Darwin papának.
Szóval EGY CSÖPPET erősnek érzem ezt a "ösemberes hülyeséget csak az agymosott csikák tollják" témát.
"domináns; érzelmileg stabil; felnéznek rá mások; világos határokat húz meg (azaz nem tűr el bármit bármeddig, hanem kiáll önmagáért); nem befolyásolják mások; képes ádáz módon küzdeni a céljaiért, ugyanakkor van benne játékosság is és nem veszi túl komolyan az életet; jó értelemben véve gátlástalan, nincsenek elfojtásai stb."
én eddig azt hittem, a pua csak a nők lefokozásáról szól, de ez a leírás magadból indul ki, és szerintem nem hülyeség. szerintem ez a nőkre is igaz. a függetlenség, játékosság és emellé pozitivizmus hogyne tenne jó benyomást!
domináns alatt itt azt érteném, hogy el tudod mondani másoknak egyenesen (és nem agresszívan), mit akarsz. teszel is érte. ha valami nem tetszik, megmondod. nem mentegetőzöl, de nem is minősítesz le másokat, hogy keresztülvidd az igazad.
azért írom le ezt, mert nőként nekem is vannak hasonló gondjaim, én is szeretnék közelíteni ehhez a hozzáálláshoz. nem agresszíven. közben kínos érzéseim vannak, mert a barátom szerintem ilyen. és ő nem elnyomásra törekszik.
srácok, lehet, hogy ott követitek el a hibát, ahol én is: hogy azt képzelem, az odaadás és a lefixálható előnyök miatt fog valaki ragaszkodni hozzám. úgy érzem, jó az alakom, elég okos vagyok, pontos, igényes magamra meg a környezetemre.
ez nem biztosít be semmit, még ha melletted van valaki, akiért odavagy se. és természetesen egyetértek azzal, hogy van, akinek ez természetesebben jön, van, aki meg szétküzdi magát egy kis változásért. igazságtalanság ide vagy oda, megéri törekedni, és nem csak azért, hogy a másik nem mit gondoljon rólad.
"én eddig azt hittem, a pua csak a nők lefokozásáról szól"
Közel sem, hanem a nők becsapásáról szól. Szebben fogalmazva, manipulálásáról. Arról van szó, hogy alpvetően önbizalomhiányos, sikertelen férfiaknak azt próbáják megtanítani, hogyan adják ki magukat másvalakinek (dominás, magabiztos stb embernek), mert erre buknak a nők Ebből lesz szex. Ez gyakorlatilag a nők optikai tuningjához hasonlít (smink, fűző rúzs szemfesték stb)
Inkább személyiségfejlődésről szól, hogy egy gátlásosnak és önbizalomhiányosnak nevelt férfi is válhat nyitottabbá (nem kell persze partiarc stand up comedys showmanné válnia), miért ne próbálhatna ki új dolgokat?
A PUA egyik "alapmondata", hogy "leave her better than you found her", illetve hogy mindig adj értéket és ne elvenni akarj, ez sem a nők kihasználására buzdít. Vannak persze elfajzások (tanulj be hipnotikus varázsmondatokat és hasonlók), de ezekkel nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!