Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 honapig tarskeresoztem aktivan. Semi eredmény. Ötletek? Bovebben lent
Az ilyen oldalakon ne is számíts eredményre. Én is kipróbáltam ezeket az oldalakat (nő vagyok), de már töröltem magam. A badoo-n egy idő után már alap dolgokért is fizetni kell, a twoo meg valahogy nem jelenít meg időben minden üzenetet, én meg nem akarok senkinek magyarázkodni, hogy azért válaszoltam jóval később, mert meg sem jelent akkor, amikor írták.
Különben meg nem is erőltetem a társkeresést, csak próbáltam ezeken a helyeken is megadni a lehetőséget, mert sose lehet tudni, de mégse nyert. Tizenpár éve azért voltak jobbak is, az egyik exemet akkoriban így ismertem meg, de azóta sokat változtak az ilyen oldalak (szerintem nem éppen jó irányba, de ez az ő dolguk).
1.) 1 hónap kutyafüle, a 10/2es válaszadási arány pedig nem egy rossz arány.
2.) az élőben ismerkedés meg a társkeresőzés miért zárja ki egymást?
Én sem vagyok túl sikeres a társkeresésben, de még tavaly próbálkoztam aktívan.
Amit javasolnék: Próbálj ki valami normálisabb platformot. Talán randivonal, vagy valami hasonló. A badoo nagyon felszínesnek tűnik és a twitter is szintén.
20%-os válaszolási arány szerintem jónak számít.
Szoktak adni egy ingyenes próbaidőszakot. Ha mégse vagy lejár, lehet érdemes lenne előfizetni 1 hónapra. Az még annyira nem nagy érvágás talán 3-4 ezerig, de én spec nem adnék érte több havi díjat.
Tegyél fel magadról jó képeket. Úgy tudom, hogy van aki fotóshoz is elmegy ezért. Vagy kérj meg valami havert, hogy csináljon rólad néhány képet. Válogasd ki amik a legjobban sikerültek. Töltsd ki az adatlapod normálisan. És amikor üzenetet írsz valakinek, legyél egyedi, ne sablonszövegeket küldj el. Szerintem nincsenek súlyos helyesírás gondjaid, de arra is figyelj.
És ne várj nagy csodát. Szerintem próbálkozz kitartóan, küldhetsz üzenetet akár nagyobb számban is, de mindig érdemes egyedi dolgot beleírni. Ne érezze úgy az illető, hogy egy körlevelet kapott éppen.
Nekem ezek a dolgok jutottak eszembe, de engem is érdekelnének még tanácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!