Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lehetséges lenne élethű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetséges lenne élethű kinézetű, tapintású robotokat készíteni vásárolnál e egyet, társkeresés helyett?

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 11:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. dec. 3. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
18%

Ha csak a kinézete, meg a tapintása élethű, akkor nem.

Ha már élethűen is tudna viselkedni szex közben, akkor simán.

Mert amúgy semmi másra nem jók a nők.

Ha beszélgetni akarok, azt tudok a haverokkal, jobban is, mint egy nővel.

Ha szórakozni akarok, arra is haverok, velük jobban érzem magam, mint egy nővel.

Ha meg olyan szempontból nézem, hogy kell valaki aki mindig mellettem áll és sose hagyna cserben, akkor arra eleve nem alkalmasak a nők, tehát erre meg ott van a családom, és a nagyon jó barátaim.

2016. dec. 3. 14:18
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Ha elméleti síkon közelítem meg a dolgot, akkor csakis abban az esetben ha: Teljes mértékben emberi külseje van (valódi bőr/szemek/haj stb.). De itt már kapásból bukik is a dolog, mert ilyen robotot sosem lesz képes gyártani az emberiség. Előbb lenne képes 100%-os emberi személyiséget megformálni egy fémvázat robot, de sztem már azt sem fogja megélni az emberiség. Az áráról meg nem is beszélve.
2016. dec. 3. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Robofób vagy.

2016. dec. 3. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

12-es, a családodban nincsenek nők? Jó véleménnyel lehetsz akkor anyádról is. Vagy ő kivételesen meg tudja hallgatni kicsi fiacskáját?😮

Tudod, amúgy mindenki magából indul ki. Szerintem te vagy alkalmatlan emberi kapcsolatok kialakítására a másik nemmel, és csak rájuk vetited ki a saját elcseszett, hibákkal teli életed.

2016. dec. 3. 15:02
 16/23 anonim ***** válasza:
40%

# 15

Anyámmal sincs jó kapcsolatom, de azért hozzátenném, hogy ők még egy másik generáció, jóval értelmesebbek és elviselhetőbbek, mint a mai p**csák.

Persze, hogy alkalmatlan vagyok a másik nemmel párkapcsolat kialakítására. Én se tudom elviselni a mai nőket, meg ők se engem, ezért nem is akarok ilyet kialakítani.

Viszont egyáltalán nincs elcseszett életem, sőt, azóta igazán jó az életem, mióta felismertem, hogy teljesen felesleges teher számomra egy párkapcsolat :D

De azért köszönöm az aggódást, igazán megható ;)

2016. dec. 3. 15:09
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 de akkor mit lebzselsz állandóan a "felnőtt párkapcsolatok" témakörben, ha csak azt hangoztatod, hogy neked nem kell párkapcsolat? :D (hol ebben a logika? ha valami nem érdekel, akkor nem olvasok róla/írok róla naponta)
2016. dec. 3. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem lebzselek itt állandóan, csak ha nincs jobb dolgom :D Egyébként meg trollkodok, mert szórakoztat, ahogy felháborodnak az igazságon az emberek :D
2016. dec. 3. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Gerald, te vagy az? :D Ő volt az aki azért trollkodik, mert "ki'szott vicces".

2016. dec. 3. 16:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam.
2016. dec. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!