Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges ez a társkeresésben?
Tehát adott 2 felhasználóm a facebookon. Az egyik fiú névvel fiú képpel én vagyok a másik lány névvel lány képpel valaki az én személyemben. Egy azon időben kiteszek egy társkeresési felhívást egy 20000+ feletti tagú csoportban: Társat keresek! Megfogalmazásban.
Amit ilyenkor tapasztal az ember hogy a lány felhasználóra 1000 feletti jelölés komment és üzenet jön a férfiaktól. A férfi felhasználóra meg 0!
Most ennyire kevés lány van?
Nem érdekli a nőket a társkeresés?
Vagy mi van most? Miért nem ír senki?
Volt olyan csoport ahol kiírta: látták 173-an 0 hozzászólás 0 like! Fen vagyok az összes társkereső oldalon és soha egy választ nem kaptam a levelemre. Pedig voltam páron prémium is. Ha utcán oda mész valakihez rendőrt hív vagy gáz spré, a buliban ha nincs sok pénzed és kocsid akkor elmehetsz a tudjuk hova, a könyvtárban csak irodalom tanárok vannak, a kiállításokra nyugdíjasok járnak, és az újsághirdetésbe ha feladod hogy "komoly kapcsolat" kulcsszót jönnek a hívások hogy mennyiért vállalok fiút. Az egyébb hirdetéseknél a nőknek óradíjuk van,
Hogy találjak így magamnak társat?
Még egy haverom sincs! Ha leszólítasz egy fiút rögtön hominak néznek! Legalább is 10-10 esetben annak.
Azért nem írnak a nők mert minek írjanak ők RÁD hogy ha ők kiírnak valamit és a fiúk írnak RÁJUK.
Mellesleg mind ilyen lúzer fiú ezért ugranak mint egy falat húsra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!