Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tetszem neki, ezért gyökér velem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki valamiért nagyon tetszik..

Reménykedtem benne, hogy talán én is neki, de idővel egyre szertefoszlott a reményem... A csaj eléggé lekezelő velem, szóval, csak akkor szól hozzám, ha már tényleg nagyon muszáj, de akkor sem néz rám. Mindig kerül, pedig soha nem mondtam neki semmi rosszat, még felszedni sem próbáltam meg...

Mindenki mással normálisan bánik, csak velem ilyen.

Olvastam ilyesmit, hogy van olyan lány aki így "mutatja ki", ha tetszik neki az illető. Mennyi az esélye, hogy itt is ez a helyzet áll fenn?

16/F

2015. jún. 13. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Az esély 0,000099%
2015. jún. 13. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig tetszel neki, épp ezért fél tőled
2015. jún. 13. 19:25
 3/6 anonim válasza:

Én azt gondolom hogy ezt nem GYK-n kellene megkérdezni, minden ember más, nem tudjuk megmondani hogy tetszesz-e neki.

ŐT kérdezd meg! Legyél merész és sok sikert ;) finoman puhatolózva....19F

2015. jún. 13. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég nagy az esélye. Én is ilyesmi vagyok,mondjuk nem mindig szándékosan. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel és el ő nekem különleges..másrészt azért is kerülhet mert maga se hiszi el hogy viszonzott lenne és ezért inkább kerül. De az is lehet hogy nem kedvel. Ezt csak ő tudja megmondani..
2015. jún. 13. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát 50%-50%...Én is ilyen vagyok egyébként. Mindenkivel próbálok a lehető legnormálisabban viselkedni. Én úgy gondolom, hogy ez sikerül is és kedves, segítőkész vagyok. Viszont van egy srác aki tetszik nekem és vele szerintem konkrétan bunkó módon viselkedek...pedig nem akarok, nyilván. Kerülöm a szemkontaktust, a beszédhelyzeteket, próbálok tőle messzebb kerülni és csak akkor beszélek hozzá, ha muszáj. Pedig elviekben ennek az ellentéte lenne a normális vagy logikus. Amúgy én nagyon szégyellem magam emiatt mert önként senkivel nem viselkedek így és nekem ez így nagyon kellemetlen, de egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
2015. jún. 14. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100% hogy bejössz neki.Talán jobban is mint hinnéd.Ilyen vagyok szóval megértem a lány viselkedését.Fél tőled és látszik hogy tart a visszautasítástól.Azért lekezelő mert úgy hiszi hogyha megtudnád hogy tetszesz neki akkor biztos kinevednéd.Ezért inkább azt játsza hogy nem bír téged.Van körülötte egy fal amit neked kellene ledöntened.Szerintem nyugodtan beszélhetsz vele őszintén.Hidd el nem fog visszautasítani.
2015. jún. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!