Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy létezik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy létezik olyan fiú, aki pusztán külsőre egy lánynak sem vonzó? Mit gondoltok erről? Személyes tapasztalok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én... Akárhányszor megyek a vonaton vagy metron, biciklin.. Rám se néznek a lányok.. Nem vagyok olyan csúnya hogy egyből elfordulnak.. Hanem csak rám se néznek...így hogy legyen önbizalmam...
2015. jún. 13. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
engem is max akkor néznek meg, ha átengedem őket a zebrán az úton, am le se tojnak
2015. jún. 13. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A lányok többsége nem feltétlenül a pasi külsőjére bukik. Tudat alatt, ugyanis ugyanis egy pasiban a biztonságot, a védelmet, az erőt, az akaratot, a céltudatosságot és a tiszteletet keresi egy pasiban. Az hogy esztétikailag is tetszik-e neki már csak másodlagos. Aztán az már csak az utolsók közt van, hogy a pasi fejében lévő dolgok mennyire szimpatikusak. Többnyire előbb szeret bele egy kigyúrt biztonságot, gazdagságot és adó 3 ajtós szerkénybe, amelyiknek jó állása és láthatóan gondtalan élete van, minthogy felismerje, hogy egyébként a pasi belülről egy primitív állat, aki nem tisztel semmit, és csak magával foglalkozik.
2015. jún. 13. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
csajok mégis mindig valami elcseszett pasival járnak...
2015. jún. 13. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert ez kell nekik. Igazából nem lehet őket hibáztatni. Csak aztán meg amikor rájönnek hogy nem jól döntöttek, többségük nehezen viseli, ha egyébként aztán aki szerette őket és férfiból volt örökre elfordul tőlük, mert értelmét nem látja hogy küszködjön egy olyan nővel, aki a ló helyett a szamarat választja, nagy valószínűség szerint addig amíg nem jön egy másik ló.
2015. jún. 13. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, vagyunk ilyenek elég sokan. Én már bőven nem vagyok tini, de soha egyetlen lánynak/nőnek se tetszettem.
2015. jún. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!