Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha már nem hiszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csylla92 kérdése:

Normális, ha már nem hiszek a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, és nyáron szakitott velem a párom egy félre értés miatt próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, de konkréten le.... amikor szerettem volna hogy elmenjünk kettesbe valahova szórakozni akkor, mindig azt mondta hogy miért nem keresek egy gazdagabb pasit, stb. a barátnőjét nem tudja elvinni de egy új bukósisak fontosabb volt neki. ő 25 éves volt akkor most már 26.

amikor új párkapcsolatokba kezdenék, valakivel és meglátják hogy hol lakom, akkor mindig az van, hogy bocs szivi keres gazdagabb pasit, vagy amilyen körülmények között laksz én ezt nem tudom a jövőben biztosítani neked sorry. .. nem is én vagyok a gazdag ha nem a szüleim, és édesapám se érti hogy miért mondják ezeket a férfiak nekem. Szerintettetek mit tegyek? már egyáltalán nem hiszek a párkapcsolatokbban mert félek, hogy ilyeneket fognak mondani nekem. Amióta párjaim voltak ezeket kaptam tőlük.

2016. dec. 2. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA

Lehet hogy vele van dóógunk

2016. dec. 2. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen " nők,, miért szépek ?? :/
2016. dec. 2. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.. s az a durva h többet érnek el, több kapcsolatba van részük, többet kapnak, mint te egyedül normális tisztelettudó férfiként, még hátba is rúgnak, kinevetnek s mindent neked kell elő állitani, nincs semmi segitség, h történik valami és akkor még támaszkodhatnál is valakire aki segit.. nem, ott egyedül neked kell megbirkózni.
2016. dec. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!