Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy itt teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy itt teljesen mást mondanak a lányok mint ami élőbe van?

Figyelt kérdés

Kérdés hogy örülnének e ha közeledne a férfi stb.. erre itt persze irják hogy igen meg milyen jó lenne, meg szivesen veszik.. De élőbe mivan? közeledik az ember, lerázzák, meg ők nem akarnak semmit attól a férfitől..

Miért van ez?

2016. dec. 1. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
Ha idegent akarsz sütivel kínálgatni akkor süss diabetikusat.
2016. dec. 2. 11:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pl ide is mindig azt írom, hogy utálom, ha próbálkoznak nálam. Élőben is ehhez tartom magam.

De lehet, hogy Jucika ide írja, hogy ő hogy szeretné, hogy valaki leszólítsa, te meg másnap épp mellettem ülsz a metrón, és nálam próbálkozol, én meg lerázlak.

Ilyenkor Jucika a hibás? Ő tehet róla, hogy más máshogy áll hozzá? Nem hiszem.

Amúgy is, attól, hogy valaki szeretne ismerkedni, nem köteles MINDIG MINDENKI közeledését elfogadni. Lehet, hogy te nem vagy szimpi neki. Lehet, hogy ótvar rossz napja volt. Ki tudja? Kár ezen pörögni.

22L

2016. dec. 2. 12:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy is mindig azt mondom, hogy utcán csak az ismerkedjen, aki fel van készülve a visszautasításra is.

Mert 100 leszólított nőből

50-nek van pasija

10 egyáltalán nem ismerkedik ilyen módon, még ha Brad Pitt szólítja le, akkor sem

10-nek megvan a maga kiszemeltje és más nem érdekli

2 leszbikus

3 éppen férfigyűlölő korszakát éli

5 épp késésben van valahonnan és emiatt idegeskedik, senkivel nem állna szóba

10-nek nem vagy az esete

Marad 10, akik nyitottak az ismerkedésre. Ha sok türelmed és energiád van, akkor lehet próbálkozni, de nagyon sok elutasítást kell elviselni azért, hogy EGY leszólítás jól alakuljon.

Nyilván a számokkal csak tippeltem, csak próbáltam érzékeltetni, mennyi oka lehet az elutasításnak és ezek milyen gyakoriak általánosságban.

2016. dec. 2. 13:20
 24/24 Sunshinedoll ***** válasza:
nem akarnak semmit 'attól' a férfitől pontosan. A másiktól viszont... :D
2016. dec. 2. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!