Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy itt teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy itt teljesen mást mondanak a lányok mint ami élőbe van?

Figyelt kérdés

Kérdés hogy örülnének e ha közeledne a férfi stb.. erre itt persze irják hogy igen meg milyen jó lenne, meg szivesen veszik.. De élőbe mivan? közeledik az ember, lerázzák, meg ők nem akarnak semmit attól a férfitől..

Miért van ez?

2016. dec. 1. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Közeledni is sokféleképp lehet, nem gondolod kérdező?

Megjelenés, beszédstílus, kommunikáció... és még napokig sorolhatnám mi minden apró dolog befolyásolhat egy ember amikor valaki közeledik hozzá.

Személy szerint nekem az a szimpatikus amikor egy férfi természetesen viselkedik, nem erőlködik és nem játssza meg magát ahhoz hogy megkaphasson.

2016. dec. 2. 00:38
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Erre mondják a nők, hogy a férfiaknak meg nem kell az egyszerű csaj. Örülnék, ha ezen így ki lehetne egyezni és kész. De a következő kérdésnél leírják a nők, hogy nekik a belső a legfontosabb, csak egy kicsit legyél szebb az ördögnél blabla. Örök cirkusz ez, talán soha nem lesz vége.
2016. dec. 2. 08:17
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

Ha öt nő leírja, hogy Ő bizony szívesen venné a közeledést, akkor az mindenki másra nézve is kötelező?

Én pl. sosem állítottam, hogy örülök annak, hogy leszólítanak és itt is számtalanszor leírtam, hogy nem tudok mit kezdeni ezzel az ismerkedési formával.

A másik, hogy nyilván az ilyen kérdésre a szinglik válaszolnak, márpedig az utcán nincs ráírva senkire, hogy független-e, vagy sem.

A harmadik pedig a közeledés módja... én sokszor azért nem tudok mit kezdeni a leszólítással, mert odajön valaki, leszólít, nyökög valamit, aztán tőlem várja a folytatást... ezzel igazán nem tudok mit kezdeni. Eddigi "pályafutásom" alatt egy olyan férfi volt, aki úgy szólított le (olyan stílusban), hogy akár még ismerkedtem volna is vele, ha nincs párom.

2016. dec. 2. 09:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Mert ameddig nem látta az arcod addig el tud képzelni olyannak amilyennek akar, aztán ahogy látott már nem:)

Valamint ha megnézed a lányok alapból kevesebbet vannak fenn ilyen fórumokon inkább facebookon ami azt jelenti hogy az itt lévők jelentés része talán még csak nem is átlag, lelkisérült vagy valami baja van, esetleg életében nem volt még kapcsolata és elég sok mindenre igent mondana:)

Meg persze van az is amikor a férfiak trollkodnak mint nő...

Nem a hölgyek ellen irányult mert ugyan ez igaz a férfiakra is, sok lelkisérült, kapcsolattalan, troll vagy valami baja van:)

Kevés a normális mond a 2 oldalon:)

2016. dec. 2. 09:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

# 13. hozzászólásomhoz egy kis kiegészítés.

Van egy barátnőm, aki örül annak, ha leszólítják. Nemrégiben közvetlen közelről voltam tanúja, hogy az utcán ismerkedni próbáltak vele (épp a barátnőmet vártam, mikor történt, de mielőtt odaért volna hozzám, leszólították). Már messziről láttam, hogy a pasi abszolút a barátnőm esete, szurkoltam neki.

Ehhez képest mi történt? Pasi odamegy, kezdeményez... barátnőm nyitottan viselkedik, kedvesen mosolyogva szóbaáll vele, abszolút látszik a metakommunikációján, hogy nyitott az ismerkedésre.

Váltottak pár mondatot, majd a pasi zavarodottan elköszönt.

Utána a barátnőm tőlem kérdezte csalódottan, hogy ez most mi volt, ő rontott el valamit?! Mondtam, hogy szerintem nem, a pasi volt béna. Pedig tényleg lett volna esélye, csak elszúrta!

2016. dec. 2. 09:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Az a barátnőd hibája is volt, mert zavartságot keltett a srácban. Persze mivel nem ismerte így nem tudhatta, hogy el fogja ijeszteni.
2016. dec. 2. 11:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Tehát nem az ő hibája volt. Ha először találkozunk, és megkínállak sütivel, az én hibám, ha cukorbeteg vagy?
2016. dec. 2. 11:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

# 16: Kb. két méterről voltam tanúja a jelenetnek. A barátnőm végig mosolygott, tartotta a szemkontaktust, a férfi minden kérdésére kedvesen reagált. Minden adott volt a továbblépéshez, de a férfi ahelyett, hogy elkérte volna a lány telefonszámát, vagy bármi más módon törekedett volna a kapcsolatfelvétel folytatására, a szituáció közepén váratlanul elköszönt és elsietett.

Talán annyi lehetett a "bibi", hogy a barátnőm közölte, hogy MOST siet (tényleg így volt, munkába mentünk együtt, 5 perccel kezdés előtt voltunk). De ezt nem lerázósan közölte, továbbra is a férfi felé fordult, megállt, hogy beszélgessen vele. Mégis mit kellett volna tennie? Kérje el ő a férfi telefonszámát? Tudom, sok pasi mániája, hogy a nő is kezdeményezhet, amivel egyet is értek, de adott esetben a férfi kezdeményezett, ő volt az, aki leszólította a barátnőmet, tehát neki illett volna végigvinni az ismerkedést, amire minden lehetőséget meg is kapott.

Hasonló szituációk egyébként velem is előfordultak: odajött valaki, valamilyen ürüggyel megszólított, aztán nem lépett tovább. Ilyenkor a nő nem tudhatja, hogy a pasi most tényleg ismerkedni akar, vagy csak unatkozik, azért elegyedik szóba velünk. (Nem, nem vagyunk gondolatolvasók.)

2016. dec. 2. 11:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
# 16: még annyit a dologhoz, hogy akiben az zavart kelt, hogy a nő mosolyog rá és nyitott az ismerkedésre, az előbb növesszen tököt magának, utána kezdjen leszólításba. Nem mindenkinek való ez a "műfaj". Ez olyan, mintha valaki úgy ugrana a mély vízbe, hogy nem tud úszni, aztán másokat hibáztatna, amiért nem siettek a megmentésére. Ha valaki beleugrik a mély vízbe, arról feltételezzük, hogy tud úszni. Ha nem tud, akkor meg ne ugráljon.
2016. dec. 2. 11:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Mert kamuznak. Látatlanban mindenki szeretni megjátszani magát. Mert szabad, mi baj lehet belőle, illetve ugysem számit még nekik sem.
2016. dec. 2. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!