Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a vonzalmamat a pasik iránt?
Figyelt kérdés
Már évek óta nem jön össze semmi, még egy futó kapcsolat sem, minden randim rosszul sikerül, vagy ha még sem, akkor sem jövünk össze a sráccal, mert valami nem stimmel.
És ebből már irtóra elegem van. Mindenki csak idegesít.
Hogyan tudnám kiölni magamból ezt az egészet, hogy ne is vágyjak senkire?
21L
2016. dec. 1. 10:40
1/12 anonim válasza:
Foglald el magad valamivel! Nekem ez segített. Minél több teendőd van -> annál kevesebbet agyalsz a párkeresésen -> vagyis nem görcsölsz annyira rá -> közben még talán hasznos új dolgokat is csinálsz -> és lehet ,hogy spontán megismerkedsz valakivel, akivel teljes az összhang...Sok sikert!
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Átlagos mellem van.
2016. dec. 1. 10:53
6/12 anonim válasza:
#1: Ez nálam nem ilyen egyszerű, most én is elég elfoglalt vagyok, még is ezen gondolkozom. Lefekvéskor meg reggel is érzem, hogy hiányzik valaki, akit megölelhetnék.
7/12 anonim válasza:
#6 Ez jogos, de legalább nem egész nap gondolkozol rajta...
8/12 anonim válasza:
Úgy, hogy végre megismersz engem és elfelejted minden búbánatodat. :D
9/12 A kérdező kommentje:
7:Én sem gondolkodom ezen egész nap, mert kemény az egyetem.
2016. dec. 1. 14:24
10/12 anonim válasza:
Az jó, ha egyetemre jársz. Fektesd minél több energiádat tanulásba! Ha sikereket érsz el (bármilyen területen)és látod, hogy volt értelme az erőfeszítésnek, akkor valamelyest a lelked is megnyugszik. Nálam legalábbis működik. Ha meg éppen nincs semmi tennivaló, akkor megnyerek valami nehéz pályát egy számítógépes stratégiai játékban és mindjárt jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!