Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkedtek neten is vagy volt már rá példa?
Örülnék, ha leírnátok néhány esetet.
Az érdekelne, hogyan lehet neten ismerkedni. Akár facebookon, egyéb közösségi oldalon, akár társkereső oldalakon.
A koromat és a nememet nem írnám le.
Egyrészt: Igen, ennyi idősen sem tudom, hogy működik a társkeresés. És igen, tudom, hogy az internetet nem a társkeresés céljából találták ki és azt is tudom, hogy sokakat bosszant a társkeresés. Ugyanakkor sokaknak sikerült neten ismerkedniük.
Igen, tudom hogy ha lány lennék akkor könnyen tudok neten ismerkedni, ha fiú lennék akkor semmi esélyem, satöbbi. Rengeteg nyavalygást olvastam már, hogy semmi értelme neten ismerkedni, élőben kell. Aztán mások elmondják ugyanennek az ellenkezőjét :)
"Nőknek könnyebb ezerszer, ha ezzel nem ért egyet a holgy akkor tesztelje le, válasszon ki egy átlagos Ismerosenek a fotóit, es küldjön ki leveleket, csinos vagy legalább átlagos lányoknak. "
Akkor próbálj lányként regelni valahova, és meglátod, mennyire nem jó buli :D Barátom megpróbálta, azóta rendesen sajnálja a nőket, és hálát ad az égnek, hogy pasinak született. Nagy megtiszteltetés, hogy annyian néznek minket két lábon járó p!nának, és küldik a farokfotókat, meg a "dugnálak" szintű leveleket :D Normális pasi nekem még soha nem irt, idióták viszont annál többen.
Amúgy nem ismerkedek neten, az ismerkedős oldalakat kerülöm, facebookon meg aki ismeretlenül irogat, azt figyelmen kivül hagyom, ha nagyon irogat, akkor meg letiltom. :D Az az oldal nem társkereső.
Nem is ismerek olyat, akinek összejött volna kapcsolat neten. Bár ha netes ismerkedésnek nevezzük, ha valakik egy csapatban szoktak játszani, közben ts-en beszélgetnek, és 1-2 év után elkezdenek kettesben is dumálni, meg találkozni, akkor egy párt mégis ismerek, akik net segitségével lettek kapcsolatban.... de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!