Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként lehetek sikeresebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként lehetek sikeresebb a nőknél azzal, hogy az online térben népszerűbbé válok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert látok embereket, akiknek sok ismerősük van, sok lájkot kapnak, kommentet és facebookon ismerkednek velük a nők, van hogy ők kezdeményeznek.

A nők esetében meg különösen érdekes, hogy egy képükre 100-200 lájk érkezik. Ezt sosem tudom, hogy csak ismerősöktől vagy ismeretlenektől is.

Hogyan lehetnék népszerűbb a facebookon vagy más online felületen?

Van párszáz ismerősöm, de nem vagyok túl népszerű. A képeimre sem jön sok lájk, a megosztásaimra sem. Pedig általában olyan dolgokat igyekszem megosztani, amik számomra fontosak, vagy valamilyen véleményem van egy adott témában. Lehet, hogy felnőttként gáz ilyen facebook népszerűséggel foglalkozni, de én több felnőtt nőt látok, akik tökéletesen tudnak bánni és trükközni a facebook közösséggel.

2016. nov. 30. 12:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es, köszönöm, hogy ezt így leírtad
2016. nov. 30. 13:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés ez egy pasitól!

Általában a nők azok, akik a lájkoknak jelentőséget tulajdonítanak.

Én nő vagyok, van 800 ismerősöm, akik tényleg ismerősök, és nem csupán bejelölt/visszaigazolom "idegenek."

Kevés bejegyzést, még kevesebb fotót osztok meg. Általában 150-200 lájkot kapok a fotókra, ennél jóval kevesebbet az egyéb bejegyzésekre azoktól, akiknek tényleg "bejön" amit posztolok.

Nem szeretnék olyan ismerősöket akik csak lájkolnak, de semmi közöm hozzájuk.

Te is inkább arra törekedj,hogy körülötted legyenek azok a barátok akik fontosak

neked, és ne az számítson,hogy a bejegyzéseidet lájkolják.

2016. nov. 30. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez annyira szánalmas...

Figyelj, van egy 17 éves húgom.

A suliban a "helyi alfahím" oldalát lájkolgatják a csajok, írogatnak neki, stb. Csorgatják a nyálukat, és közben reménykednek, hogy észre fogja venni, hogy minden képüket belájkolta, és majd jól ráír. Vagyis eleve azokat jelölgetik, akik bejönnek nekik.

A másik verzió, hogy vannak ilyen agyhalott gyűjtőhelyek, amiket lehet fb. társkereső csoportoknak csúfolni. A színvonal ilyen Való Világ-ÉNB szinten mozog. Pózerek, plázapi.csák, és helyesírási hibák sokasága egy mondaton belül. Aki sok ilyenben van tag, és ott aktívan csinál hül.yét magából, azt sokan fogják követni. Lehet, csak kíváncsiak, meddig lehet még süllyedni, esetleg ez is a figyelemfelhívás része.

Meg vannak azok a "top user" emberkék, akik pl. nézett youtube csatornát indítanak, instán követik őket, élőben közvetítik az edzésüket, stb. Ők többnyire baromira jól néznek ki, és általában mást is fel tudnak mutatni. Pl. állati gazdag, cukimuki állatorvos, vagy pucéran főz.

Szóval tényleg csak az a kérdés, hogy milyen mélyre vagy hajlandó süllyedni, hogy lájkokra vadássz olyan csajoktól, akiken a fél város átment, és bármire rábuknak, ami 16 centinél hosszabb.

2016. nov. 30. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az autóvezetéshez hasonlítanám. Inkább a Pokémon gyűjtéshez.
2016. nov. 30. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem érdemeltem ki ilyeneket. Érdekelt, hogy mi a különbség közte és köztem, mi velem a baj és hogy tudnék rajta változtatni. "

Annyiban különböztük, hogy ők éjjel-nappal tolják más arcába magukat. Ha kell, ha nem. És van közönségük, akiknek lehet. Bejelöli és elfogadja boldog-boldogtalan jelölését. Ott él. A többi agyhalott meg nyomja neki a like-ot.

Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy nők hogy érik el ezt a napi 3-5 új "mindent villantok" képpel. A régió összes perverzétől egyből ott a like. Meg nőktől is, ha dob mellé valami idióta idézetet. Tök mindegy, hogy az életben megtépnék egymást. Ott szercsi van, meg szép vagy, te is szép vagy stb.

2016. nov. 30. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:
*különböztök (bocsi)
2016. nov. 30. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:

"Férfiként lehetek sikeresebb a nőknél azzal, hogy az online térben népszerűbbé válok?"

Igen sikeresebb leszel, de csak az online térben...Ami hát valljuk be...szart se ér...

Ismerek olyanokat, akiknek több 1000 ismerősük több 100 lájkjuk van, de mégis totál lúzerek társkeresés terén.

Szóval nem ezen múlik a dolog.

2016. nov. 30. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Noblesse Oblige, eddig is szimpatikus voltál a válaszaid alapján, de most, hogy előhoztad a dotát, még beléd is szerettem :DDD

Kérdező, magát bármennyire is érettnek tartó nő nem ezzel foglalkozik.

Példa: a barátomnak 1 darab 2011-es fotója van fent, és van rajta 4 db lájk. Kb évente megoszt egy autós képt, amit 1-2 ember lájkol. Kit érdekel?? :D Egyrészt a facebook semmit nem jelent, másrészt élőben viszont vannak barátai, akik TÉNYLEG a barátai és számithat rájuk, nem annyi, hogy lájkolgatják orrvérzésig, az utcán meg nem is köszönnek neki... Meg én se azért vagyok vele, hogy villoghassak hogy menő pasim van, hanem mert szeretem. Szerintem ezerszer jobb igy.

2016. nov. 30. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg facebook-tól meg más közösségi oldalaktól vársz megváltást? Ha tudsz (mersz) kezdeményezni, akkor tök mindegy, úgyis csak a mondandód + kinézeted számít. Ha meg felszínes ostoba libák után kóslatsz akiknek a lájkok száma számít, akkor meg megérdemled, saját hülyeséged.
2016. nov. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!