Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik online társkereső vált be?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket válasszam annyi van.
Ami másnak bevált az nálam is megérdemel egy próbát.
Ne csak offolj.
2016. okt. 7. 21:01
1/16 anonim válasza:
Nekem, tutira bevált, a 36-os villamos megállója.
2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos faluhelyre busz se jár :)
2016. okt. 7. 21:05
3/16 anonim válasza:
Nekem valahogy egyik sem tetszik. Mindegyiken többségben vannak az alkalmi partnert keresők, alig találni olyat, akivel normális párbeszédet lehetne folytatni anélkül, hogy megkérdezné a mellméretem.
35/N
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor itt a probléma :(
2016. okt. 7. 22:16
5/16 anonim válasza:
egyik se, senkit se érdeklek :( 26/F
6/16 anonim válasza:
Furcsa, mert nekem egy sem jott be. Sok ott a kamu profil, illetve a pedofil ember, nem tetszettek. Érdekes módon én az Anotalk nevű chaten ismertem meg a baratomat fel eve. Nyilvan itt egy robot dobja azt, hogy kivel beszélsz, es ritka a normalis beszélgetőpartner, nekem bevallt. :D
7/16 A kérdező kommentje:
Miért nincsenek nők a bulikban az utcán? Vagy valahol... személyes társkeresés befuccsolt nálam. Nem találtam senkit akit leszólíthatnék. :(
2016. okt. 7. 23:00
8/16 anonim válasza:
Nekünk a randihely.hu vàlt be. Ott ismertem meg a férjemet. Én akkor 24 éves voltam 6 hónapja voltam regisztràlt. Ő nem sokkal később töltötte a 21-et, és 2 hete volt fent. 5 éve vagyunk hàzasok.:) 30N 27F
Sok sikert neked!!!
9/16 A kérdező kommentje:
Kösz.
2016. okt. 8. 00:22
10/16 anonim válasza:
love.hu 5 éve lesz, hogy együtt vagyunk, van gyerekünk is. Mikor ismerkedtünk, abban a fázisban voltam, hogy nem ismerkedek, csak dumálok. Aztán így sikerült.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!