Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családcentrikus férfiak 30-35 éves koruk körül jellemzően már megtalálták a számításaikat? Szerintetek mennyire reprezentatív az online társkereső? Nem nagyon bukkantam rájuk.
Olyan férfiakat akartam megismerni, akik szintén házasságban, gyerekekben gondolkoznak, de a huszonéveseknél egy leírás sem sugallta, hogy akár végleg megállapodnának, és apaszerepre vágynának, a harmincasok között pedig elég... különc az a néhány, aki szabad is.
Egyáltalán, mennyire érték ma a család a 20-as, 30-as korosztálynál? Nekem mindennél fontosabb, s ezt nem sokaknál látom visszatükröződni...
A családcentrikusság és a vágy az apaszerepre csak 2 tulajdonság. Ezekkel, hiába fontosak, elég nehéz "eladnia" magát egy férfinak a társkeresés gyötrelmes piacán.
Amúgy mit jelent nálad a különc?
37f
Nyilván igaz. :) Lehet, rossz a taktikám, de azt gondolom, az értékrendből ezt le kellene tudni szűrnöm, ha így van (nem kell ehhez feketén-fehéren leírni). De nem ezt látom, hanem, hogy még számtalan más élvez elsőbbséget.
Különc például az életművész, akinél sosem lehet kiszámítani a dolgokat (pl. azt sem, pár hónap múlva miből él meg). Vagy az, aki a szüleinél él, önállótlanságban. S vannak a hedonisták... És a maguknak való karrieristák.
Szerintem egy 30-35 éves pasinak már bőven azzal kellene foglalkoznia, hogy család, gyerek stb. Van egy férfiakból álló baráti társaságom, akik nagyjából ebben a korosztályban vannak, de egyikőjük sem akar elköteleződni. Amikor ezekről kérdezem őket, hogy esküvő, gyerek.. akkor forgatják a szemüket, meg hogy mi?? megőrültél?.. Nem értem én sem. Sajnos mára ez nagyon kitolódott és szerintem sokan csak 40-50 éves korukban szeretnének megállapodni, addig élvezik az életet.. stb.
22/L
Lehet, hogy a jelenlegi fiatalabb generáció ebbe az irányba húzódik... Bár örülnék, ha ennek a cáfolatát olvasnám. :D
A mostani 40-es korosztály általában válás után kerül oda, gyerekekkel, és nem vállalnának fel még egy családalapítást, így ők is kikerülnek a potenciális jelöltek köréből. Mondjuk részükről legalább megértem.
Ennyire nem jutott az embereknek boldog gyerekkor, támogató családi háttér, vagy ez tényleg civilizációs-fogyasztói hozomány?
33 vagyok én majd most fogok új életet kezdeni. Van két gyerekem már szóval inkább csak állandóságra, fix kapcsolatra vágynék, nem igazán férne most bele még 1 gyerek. Fontos lett volna a család nekem, dehát nem úgy alakultak asszonnyal a dolgaink.
Ez a társkeresős dolog a másik oldalról is ugyanaz... Már többször gondoltam rá hogy törlöm magam mert semmi értelme...
Szia!
Érdekelne, hogy mit takar a különc?
Nem jóképű, nem kigyúrt, és nem bmw x5-össel pózol?
Mert az ilyen emberekben nem nagyon fogsz komoly kapcsolatot találni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!