Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan nagyok a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagyok a férfiak elvárása is a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Több nőtől hallottam aki társkeresőn van hogy amelyik pasi komolyat akar annak nagyon nagyok az elvárásai. Az átlagos pasinak is nagyon nehéz megfelelni. Nyilván aki lazát akar annak könnyű megfelelni nőként
2016. febr. 14. 00:16
 1/10 A kérdező kommentje:
* átlagos nőnek [bocsi]
2016. febr. 14. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ha az túlzó elvárás, hogy választ írjanak egy normálisan fogalmazott levélre. Akkor igen nagyok az elvárásaink.

23/F

2016. febr. 14. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Először is milyen korosztályról beszélünk?

28 évesen regisztráltam fel társkeresőre, kb annyi igényem volt, hogy ne legyen elhízva, meg ne dohányozzon. Plussz pont, ha sportol, de nem előfeltétel, annak ellenére, hogy én rendszeresen sportolok.

2 év alatt több száz levelet küldtem, de alig-alig kaptam választ, abból se lett semmi.

20 és 30 év közötti nőknek írtam.

Gondolkodtam, hogy újra regisztrálok, de a tapasztalatok alapján átlagos férfiként csak időpocsékolás az egész.

31F

2016. febr. 14. 01:42
 4/10 LazyJones ***** válasza:

Nekem kb annyi elvárásom lenne, hogy ne legyen egy tapló, ne legyen zsír igénytelen, és ne legyen 10 évvel idősebb nálam. Ehhez képest 4 hónap alatt semmi, merthogy "aranyos, csak külsőre nem jössz be"...

f34

Ja, és 25-45ig írtam nőknek.

2016. febr. 14. 06:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem általánosságban 10-ből 3 lány válaszolni szokott társkeresőn. Egész jó a kommunikációs készségem, van humorom, így nem annyira nehéz. Mindig egyedi leveleket küldök. De van egy titkom: nincs fenn rólam kép. Amint megtörténik a képküldés, azonnal leredukálódik 0-ra az esélyem az előzményektől függetlenül, mivel alacsony vagyok és ocsmány.
2016. febr. 14. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Mar komolyan kezd erdekelni hogy nezel ki, mert mindig alazod sajat magad. Utolsonak irtam ezt, az alacsony sracnak aki ocsmanynak tartja magat.
2016. febr. 14. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem meg kezd felhúzni ez a gyerek.
2016. febr. 14. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
6: Semmi olyat nem írok, amit ne hallanák rendszeresen azoktól a lányoktól, akikkel ismerkedni próbálok.
2016. febr. 14. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Légyszives írd le mit értesz nagy elvárások alatt!

Akkor talán lehet érdemben válaszolni.

2016. febr. 14. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet benne igazság, de szerintem nem túlzóak az elvárásaim, amikor szexpartnert kerestem csak, akkor kevesebb volt az elvárásom. De az elvárásom inkább a belső tulajdonságokról, meg nem a tökéletest keresem, olyan nincs.
2016. febr. 14. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!