Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire negatív, ha ismerkedésnél kiderül, hogy a másik félnek már 3 éve nem volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
Levontok valamilyen következtetés abból, ha már ennyi ideje egyedül van valaki, vagy nem igazán számít?2016. nov. 28. 20:01
21/26 anonim válasza:
Szerintem inkább az a kérdés, hogy a nők mennyire nyitottak az ismerkedés folytatására, a kapcsolatnélküliséged okainak feltárására, ha már egyszer kiderült rólad, hogy 3 éve nem volt senkid. Lehet, hogy ha elmondod, akkor tökre nem fogja érdekelni őket a miért, csak odáig jutnak el, hogy nem volt, oszt' már mehetsz is a levesbe. Bár tudom, hogy az ide írogató nők egytől egyig kivételek, ők mind toleránsak, nyitottak, és nem fognak lúzernek tartani, ha megtudják, hogy 3 évig egyedül voltál, és mindegyiküket érdekelni fogja a következő mondatod is, amiben megindoklod, hogy miért voltál egyedül.
22/26 anonim válasza:
Jaj, állandóan ez megy a CNN-en. Nem volt csaja, megölt mindenkit.
23/26 anonim válasza:
Az sokat elmond szerintem egy pasiról, ha még soha nem volt kapcsolata és már elmúlt 25 éves. Lehet szépíteni, de sokan kerülik az ilyeneket. De az még nem probléma, ha 3 éve nem volt kapcsolatod. A lényeg az, hogy már volt.
24/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem úgy telt ez a 3 év, hogy egyfolytában próbálkoztam, de végig csak visszautasítást kaptam. Az utolsó kapcsolatom 5 évig tartott, kellett idő, mire túlléptem rajta, így addig örültem is, hogy egyedül vagyok. Utána anyagilag nem álltam a toppon, majd kitűztem célokat, amiket megvalósítottam, de közben nem volt időm a párkeresésre. Mostanság viszont már szeretnék újra egy kapcsolatot, csak mindig olyan nőket sikerül megszólítanom, akiknek van barátjuk/férjük, így természetesen elutasítanak, vagy épp van férjük, de kalandoznának, viszont olyan nő pedig nekem nem kell. Szóval így 30 évesen talán annyira nem reménytelen a helyzet. :)
2016. nov. 29. 07:50
25/26 anonim válasza:
Több mint 2 éve nem volt kapcsolata a páromnak, mielőtt összejöttünk. Tudtam, hogy miért, de amúgy is inkább örültem, hogy az ő akkori helyzetében nem csak úgy beérte valakivel, hanem megvárta, míg olyan társat talál, aki megfelel az elképzeléseinek és hasonló értékrenddel bír.
26/26 anonim válasza:
Én 10 éve vagyok egyedülálló, nem ítélkeznék. Több oka is lehet annak, ha valakinek több éve nincs kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!