Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire negatív, ha ismerkedésnél kiderül, hogy a másik félnek már 3 éve nem volt kapcsolata?
Nő vagyok. Lassan 3 éve nincs tartós kapcsolatom. Voltak próbálkozások, de ennyi.
Ismertem olyan férfit aki ezt furcsállotta...
Nem vagyok kapcsolatfüggő, hogy bárkivel összejöjjek csak azért, hogy legyen valakim.
#7 Ennyi idő alatt azért illik továbblépni az előző kapcsolatból. :) De az tény, hogy nem ugrok bele egy kapcsolatba bárkivel. Sajna néha azt látom, hogy nehéz normális nőt találni, aki megfelel annak a pár elvárásnak. Barátok és hobbik vannak természetesen, bár egyedül is jól elvagyok, néha kell is egy kis nyugalom. De vannak olyan napjaim, amikor tapadok, mint a mágnes, és nehéz levakarni. :)
#8 Nekem is ez volt a kérdés kiírása előtt a véleményem, de azért örülök, hogy mások másképp látják. :) Mondjuk engem sem zavar, ha egy nő évekig egyedül van.
#12 Ezt a pár sort olvasva te én vagyok nőben. :D Pár sorral feljebb pont ezt írtam kicsit taglalva. :)
Ez valami férfiellenes szöveség tanítása?
Velem a jelenlegi barátom közölte, hogy 5 éve nem volt senkivel. Tök örültem neki. :D Elvehettem a második szüzességét :DD
Viccet félretéve: pozitívum, mert tudom, hogy nem kapcsolatfüggő.
Kiemelném azt a "robbant"-ot :D Már-már vicces a groteszk hatása miatt. Elképzelem amint egy tipikus magányos 40-es fószer nekiállt uránt hasítani otthon, mert csak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!