Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mennyire negatív, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire negatív, ha ismerkedésnél kiderül, hogy a másik félnek már 3 éve nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Levontok valamilyen következtetés abból, ha már ennyi ideje egyedül van valaki, vagy nem igazán számít?

2016. nov. 28. 20:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%
Azért zavarja a nőket, mert egy magányos nő max macskás nő lesz, egy magányos férfi meg lövöldöz, robbant, késel, erőszakol.
2016. nov. 28. 20:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok. Lassan 3 éve nincs tartós kapcsolatom. Voltak próbálkozások, de ennyi.

Ismertem olyan férfit aki ezt furcsállotta...

Nem vagyok kapcsolatfüggő, hogy bárkivel összejöjjek csak azért, hogy legyen valakim.

2016. nov. 28. 20:49
 13/26 A kérdező kommentje:

#7 Ennyi idő alatt azért illik továbblépni az előző kapcsolatból. :) De az tény, hogy nem ugrok bele egy kapcsolatba bárkivel. Sajna néha azt látom, hogy nehéz normális nőt találni, aki megfelel annak a pár elvárásnak. Barátok és hobbik vannak természetesen, bár egyedül is jól elvagyok, néha kell is egy kis nyugalom. De vannak olyan napjaim, amikor tapadok, mint a mágnes, és nehéz levakarni. :)

#8 Nekem is ez volt a kérdés kiírása előtt a véleményem, de azért örülök, hogy mások másképp látják. :) Mondjuk engem sem zavar, ha egy nő évekig egyedül van.

#12 Ezt a pár sort olvasva te én vagyok nőben. :D Pár sorral feljebb pont ezt írtam kicsit taglalva. :)

2016. nov. 28. 20:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez valami férfiellenes szöveség tanítása?

2016. nov. 28. 20:55
 15/26 anonim válasza:
Szerintem nem jelent semmi rosszat..megvan a maga elfoglaltsága. Kapcsolatban sem tartom jónak ha éjjel-nappal együttvagyunk. Kis idő hobbyra, barátokra stb kell ugyanúgy idő mint azelőtt.
2016. nov. 28. 21:03
 16/26 anonim ***** válasza:

Velem a jelenlegi barátom közölte, hogy 5 éve nem volt senkivel. Tök örültem neki. :D Elvehettem a második szüzességét :DD

Viccet félretéve: pozitívum, mert tudom, hogy nem kapcsolatfüggő.

2016. nov. 28. 21:10
 17/26 anonim ***** válasza:
#11 tapasztalatból írod gondolom...
2016. nov. 28. 21:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Kiemelném azt a "robbant"-ot :D Már-már vicces a groteszk hatása miatt. Elképzelem amint egy tipikus magányos 40-es fószer nekiállt uránt hasítani otthon, mert csak :D

2016. nov. 28. 21:33
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg még itt is képesek vagytok nemi vitát nyitni? Annyira szánalmas mindkét oldal hogy az rémes. Nem elég az a napi 5-10 kérdés amit kiírtok az értelmes kérdések alatt is vitát kell nyitni?
2016. nov. 28. 21:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy adja elő... Ha siránkozva, akkor menekülőre fogom. Ha ő maga nem csinál belőle ügyet, és azt látom, hogy elvan nő nélkül is, nem az a lényeg, hogy "jaj, csak legyen már valaki", akkor nem gond. Párom is egyedül volt előttem évekig. Volt saját élete, céljai, hobbijai, vágyott kapcsolatra, de nem görcsösen.
2016. nov. 28. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!