Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek soha életében nincs párja?

Figyelt kérdés
Egy aprócska kis kapcsolat sem. Szűzen hal meg, még csak nem is csókolózott soha életében. Van ilyen?

2016. nov. 28. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Lásd Newton, Teréz anya, Körösi Csoma....

Volt is, lesz is

2016. nov. 28. 08:10
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Biztos van. De ezt elég nehéz elképzelni, hogy miért nincs.
2016. nov. 28. 08:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Például ha valaki annyira csúnya, hogy nem kell senkinek. Én 20 éves fiú vagyok, nem csúnya, csak visszahúzódó, de ez már elég, hogy ettől féljek.
2016. nov. 28. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Nem feltétlen kell ahhoz nagyon csúnyának lenni. Elég ha egy komolyabb hiányosságod van (testalkat, alacsonyság, egzisztencia hiánya) és az átlagos szépségű csajok egyből kiesnek a látókörből. Onnantól kezdve meg az egyénen múlik, hogy mennyire van gyomra leadni az igényeit és olyan nőhöz vonzódni, aki finoman szólva sem vonzó számára (és akkor tényleg nagyon szolidan fogalmaztam). Az én esetemben pl. lehet egy csaj pálcika vagy molett alkat, tök mind1, de ha az arca nem nőies/nem vonzó/nem finom, akkor sosem tudnék undor nélkül lefeküdni vele.
2016. nov. 28. 13:51
 15/16 anonim válasza:
Igen, például én. Mivel elég szánalmas, selejtes ember vagyok, mondhatni egy genetikai hulladék, így nyilvánvalóan egyetlen nő sem érzett irántam akárcsak minimális vonzalmat. Tehát van olyan akinek ezekre nincs alkalma, mint nekem. Ugyanakkor olyan is biztos van, akinek lenne lehetősége, csak valami miatt nem akar.
2016. nov. 29. 19:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, te miért vagy "szánalmas, selejtes ember"? Ezt a külsődre érted?
2016. nov. 29. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!