Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire helyénvaló húzás lenne a részemről?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt egy mobilos társkereső appon keresztül, nagyon sokat beszélgettem vele és nagyon rendesnek tűnik. Jól is haladnak a dolgok. Hangoztatta, hogy nem etikus egyszerre több embert fűzni úgymond, meg, hogy ő mennyire hűséges és őszinte. De annak is tűnt egy darabig. Nehezen férkőztem a bizalmába. Aztán valamikor újra a profiljára tévedtem, láttam, hogy cserélgeti a képeit (azóta többször is.) Na most, ha én nem akarok mással is ismerkedni szerintem nem teszem ezt. Ha kérdőre vonnám biztos azt mondaná, hogy féltékenykedem és csak brahiból cserélgeti meg módosítgatja a profilját.

Arra gondoltam, hogy csinálok egy kamu profilt és megpróbálom felszedni vele. Megtudakolni óvatosan, hogy kapható-e randira stb. Szerintetek mi lenne a helyes lépés? Csak annyian átbsztak már a palánkon, hogy senkiben sem bízom.

2016. nov. 28. 00:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem penne baj, ha nem hangoztatná, hogy ő már nem használja azt az appot. Csak ez itt a baj. Ha nem mondaná nem érdekelne.
2016. nov. 29. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyd a p@csaba ha már az elején hazudik! Majd kibeszéli,valaki feltörte és a nevében szórakozik!
2016. nov. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!