Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi a nőideálotok? (külsőleg, belsőleg)
Ezt én itt befejeztem!
További szép estét!
Ideál. Hm...
Néha csak apróságok fognak meg, így egy igazán ideál nőről nem beszélhetek.
Külsőre: vörös, barna, fekete, félhosszú, vagy hosszú haj. Szőkéből valamiért a félhosszú vonz inkább. Szemszín kék, zöld, barna főleg. Kedvelem a finoman telt ajkakat.
Alakra: nagyon tetszenek a teltkarcsú lányok, de a vékonyabbakkal sincs gondom. A lényeg, hogy lehetőleg nálam azért ne legyen nagyobb. :D
Belsőre: huncut, vicces, de komoly is, mikor igazán kell. Beszédes, csacsogós, de ha komorabb, kimértebb, visszahúzódóbb jellem, az sem tragédia, mert van benne kihívás. Legyen benne érdeklódő hajlam, egy kis kreatívitás, saját kis világ előnyös. Fontos a megbízhatóság, kedvesség, de a szenvedélyesség, vadság azért néha belerondíthat a képbe. :D
Az őszinteség alap pedig, akár a jóféle, egészséges kompromisszumkészség.
Kicsit idilli képek, de nem árt olykor az ilyesmi.
175/50, sötétszínű haj, kék szemek, marokba illő *álló* civil, nagyobb mellbimbód, kicsi kerek fenék, lapos, rózsaszínű babapunci, szép vékony lábak, max 36-os lábméret, sex közben gyorsan eltudjon egymás után élvezni, csak is ÉN legyek neki az istene, bármit megcsinál amit mondok, tudjon főzni, mosni, takarítani, majd gyereket nevelni és ne legyen több 20 évesnél!
F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!