Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben inkább egyedül maradnátok vagy összejönnétek egy nem túl vonzó nővel/férfival?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy 26 éves vagyok, de még nem volt barátnőm, ennek megvannak a múltbéli okai, későn érés, nehezebben ismerkedem, aspergeres vagyok és voltak traumáim.

Mostanában elég sokat ismerkedek, ismerkedni próbálok, de nem jön össze. Állandóan olyan nőknek tetszek akik nem az eseteim, de akik nekem tetszenének, nekik nem kellek. Ilyenkor sokan megelégszenek azzal ami nekik jut és szinte bárkivel összejönnek. Csak én két dolog miatt nem tennék ilyet egyrészt ehhez nem lenne gusztusom, számomra egy normális párkapcsolatban alap, hogy kívánjuk egymást testileg, lelkileg, szeressük egymást, elfogadjuk egymás hibáit, őszintén tartalmasan beszélgessünk, ne titkolózzunk. A másik ezzel neki is ártanék, mert elvenném a lehetőséget tőle, hogy egy olyan férfit találjon, akinek nagyon tetszik és szeretheti.

Voltatok vagy vagytok ilyen helyzetben? Főleg férfiak válaszára vagyok kíváncsi. Most hajnalban gyomor fájdalmaim voltak, mert szomorúsággal töltött el, hogy nincs senkim és nem is volt.

2016. nov. 25. 11:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, hatásos a szociális élet. Van egy pár barátom, de velük ritkán tudok találkozni. Ezért keresek társas elfoglaltságokat, amiben örömömet tudom lelni és nem kényszer, sajnos kényszerből is csináltam ilyet, mert cikinek éreztem a magányomat, de többet ilyet nem teszek.
2016. nov. 25. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:

6.

Attól, hogy adott esetben átvált egy pasi divatb...zira, vagy kigyúrja magát, még nem fog megváltozni az ízlése. Egyáltalán nem biztos, hogy olyan lányok tetszenek a kérdezőnek, akik csak a kifutókon tipegnek, vagy a plázacicák. Mellesleg a modell csajok közt sem mindegyik valóban szép. Csak meg kell őket nézni vakolat és photoshop nélkül.

Ha majd találni fog egy lányt, akivel kölcsönösen vonzónak fogják tartani egymást, akkor az a csaj nem azért fogja szeretni, mert a legújabb kollenciót hordja ami az újságokban van, és nem is azért, mert dagadnak az izmai.

Társnak az a jó, akit amellett, hogy te szeretsz és vonzódsz hozzá, önmagadért szeret, ne ilyen szinten felszínes, erőltetett dolgokért, "szeressenek" különben értelme nincs belekezdeni semmibe.

2016. nov. 25. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
jav : kollekciót
2016. nov. 25. 17:05
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem csak a tip top magazinokból való csajok tetszenek, sőt nem is tartom őket olyan szépnek, mert nem természetesek. Nekem tökmindegy milyen ruhákban van csak ne legyen szakadt, koszos, büdös. Mint írtam a szépség az elég széles skálán van én nem hiszek abban, hogy azok a felhypeolt nők vannak a csúcson, hanem van akit én szépnek tartok a barátomnak nem tetszik, de egy másik lány nekem nem tetszik, de a barátomnak igen.

A többit nagyon jól leírtad! :)

2016. nov. 25. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pszichológus segíthet tovább fejlődni szociálisan,mert egyedül nem fog menni vagy csak vért pipilve.A legtöbb humorista régen és most is ritka búval cseszett színpadon kívül.Hofi erre jó példa volt,Isten nugosztalja.Egyszer a Hadházi is bevallotta,hogy szerinte a felesége a magánéletben humorosabb,mint ő.Szóval ha gyűjtesz némi magabiztosságot és felszedsz némi humort,több lesz a sikered.Nem kell mindig,elég,ha néha eleresztesz egy-egy poént,akár flört közben.Az már nagyon jó kezdésnek,hogy odafigyelsz magadra.Viszont egy gátlásos,de átlagos/jóképű pasi is sokáig hoppon marad,ha nem mer kezdeményezni vagy nagyon rossz a stílusa.Örülj,hogy férfinak születtél,mert aspergeres nőként sokkal nehezebb lenne,mert a pasik nem akarnak pátyolgatni,max. a nagyon szamaritánusok,de abból kevés van.A nők azért egy-két fokkal elfogadóbbak a téren.Önbizalom gyűjtésnek ajánlom a Ben X c. belga filmet.Nem,nem Ben 10,amit elírtam.
2016. nov. 27. 17:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Pszichologushoz nem szeretnék menni, mert drága és nem biztos, hogy segit. Azért se kell, mert kialakitottam magamban személyiséget, sok mindenről van véleményem amit kimerek mondani idegeneknek. Őszinte, egyenes embernek tartom magam, ezért nem szeretek jópofa szövegekkel és humorral nyitni. Humor az jöjjön magától bármikor és ne azért, hogy ezzel bevágódjak nála. Szeretek magamról nyiltan beszélgetni és a gyengeségeimet is felvállalni, szeretném ha partnerem is ilyen lenne. Szerintem a gyengeségek felvállalása az igazi erősség. Én csak magamat szeretném adni, mert így tudok felszabadulni, ha ismer rendesen. Nálam a titokzatosság nem szexi.
2016. nov. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!