Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha egy pasi az első randitokra külföldre vinne?
En nem mennek.
Elsosorban azert, mert valoban nem tartanam igazan jo otletnek elso randin hosszabb kulfoldi utra menni. Mi van ha nem mukodik? Ha rajottok, hogy nem egymast keresitek?
Es volt egyszer ebben reszem sajnos. Uzleti utnak alcazva. El kellett kisernem egy uzletembert (a cegem kuldott el vele, tehat sajnos nem mondhattam, hogy nem, pedig baromira nem volt hozza kedvem- es nem hostessceg volt) egy konferenciara. Mikor kiertunk, kiderult, hogy a pasas cege egyetlen szobat foglaltatott. Rohadt kellemetlen egy helyzet volt, szerencsere sikerult lelepnem az ismeroseimhez aludni, de nem tudom mi lett volna, ha nem olyan varosban vagyunk ahol tudtam volna valakihez menni. Pedig "rohadt romantikusnak" szanta a dolgot, pezsgorendeles, stb. Szorta a penzt, en pedig rohadt ideges lettem, engem senki se nezzen megveheto targynak.
Amugy helyes pasas volt, de az ilyenfajta viselkedes nalam eleve kiveri a biztositekot.
Egy otletes, de emberi lepteku randevut sokkal tobbre tudok ertekelni, mint egy ilyet.
Bar biztos van olyan lany akit ezzel le lehet nyugozni, de akkor az sem az emberi ertekeidert fog szeretni. Kerdes, hogy te kit/mit keresel...
Nemet mondanék. Nagyon kellemetlen helyzetbe hoznal vele, mivel én nem engedhetek meg magambak egy ilyen utat. Arról pedig szó sem lehet, hogy mindent te fizetsz plusz mindenhol te fizetsz.
Kínos lenne, ha az első randi után mégsem akarnék folytatást, azt mondanád a római utazás bezzeg kellett.
Vagy ha te gondolnád azt,hogy nem akarod folytatni,akkor elkonyvelnéd pénzkidobásnak a randit, ez is rosszul esne nekem.
Nem hagynám senkinek, hogy ilyen helyzetbe hozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!