Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes parkeresos ferfiak? Milyen bemutatkozo szoveg az, ami felkelti az erdeklodeseteket?
Hát, ha olyasmit ír, mint amit én is írnék és/vagy szórakoztatóan fogalmaz. Akkor látszik, hogy kreatív és ugyanolyan kívülálló, mint én.
A határozottaktól eléggé írtózom.
"Bezzeg Te, A Férfijellem Maga" vagy igaz-e?
Őszinte legyen, és érződjön rajta valami emberség.
Mert ez az igénylistát írós párkeresés rohadtul gáz, süt belőle az önzőség, és az, hogy nem veszed emberszámba valójában azt, akit akarsz, úgy tekintesz a potenciális párodra, mint egy fogyasztási cikkre, megírod a kis elváráslistát, aztán mész az IKEA-ba, hogy ilyen meg ilyen konyhabútort szeretnél.
De itt emberekről van szó, nem tárgyakról, akiket az igényeidnek megfelelően gyártanak le, és használod őket a saját boldogságodra.
De ha magadtól nem esett ez le, akkor talán felesleges is magyarázni, és szerintem nem is való az ilyen embernek párkapcsolat, mert alapvetően nem érti, hogy miről kéne szólnia egy kapcsolatnak..
A beltörődős "úccse lesz jobb, jóvanazúgy" módra, az jobb, igaz-e?
A szintén "árnyalt" véleményed után ahol azt akinek van pár igénye vagy elvárása az máris tárgyiasít mint az Ikeába' feleslegesnek éreztem...
A hivatkozott kérdés szövege még nem is feltétlenül lenne gáz, de hogy csak bemásolta az egészet felülbírálás nélkül, na az nagyon.
On: én azt szeretem, ha leírja, hogy ő milyen, mik a tervei, milyen a világnézete, miket szeret, és hogy milyen partnert képzel el nagyvonalakban, kiemelve a számára legfontosabb tulajdonságokat. Tulajdonképpen ezt kellene mindenkinek leírnia, hogy aki elolvassa, tudja, hogy érdemes-e nála próbálkoznia, vagy sem, elkerülhetőek lennének a felesleges körök. Ha tfh nem osztom a nézeteit, akkor is legalább tudom, hogy nem őt keresem. Gond egy szál se.
Nálam pluszpont ha kreatívan és humorosan ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!