Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek penzes not akinel lakhatok?
Én azt mondom, hogy 40 fölötti nőknél van esély erre. Aki már letolt egy életet a férje mellett, befuccsolt a házassága és már csak akkor érzi magát vonzó nőnek, ha egy fiatal csődörrel lehet.
Legalábbis anyám volt kolléganői közül 3nak ilyen kapcsolata volt. A férfi csak néha megprütykölte, és a nő eltartotta meg fizette a hülyeségeit és elnézte a dolgait. Viszont a nő 40-es 50-es korosztály volt a fiú meg huszonéves.
Kövezzetek meg, de ha lenne egy számomra szexuálisan vonzó pasi, akivel kényelmesen és jól együtt lehet élni, és még fizetne is (nekem!!) kb 60 ezer forintot, lehet 1-2 évre simán jó lenne. :D
Nekem jelenleg nincs lakásom, de egy 60e plusszal már simán megoldódna a hitel törlesztés problémám. Aztán ha meguntam a csávót mehet tovább isten hírével. Szerintem simán jó. :D
Tudom, itt mindenki egy erkölcs rendőr a szerelem őszinte és tiszta jegyében, de én egy gyarló csóró kis szerencsétlen vagyok, akinek kapóra jönne ez.
25L
Rossz világba születtél barátom. :D
Ilyen csak fordítva van, hogy lakhatás szexért, ha 90-60-90-es fiatal bombanő vagy. De fordítva álmodik a nyomor. Még talán Brad Pitt külsejű pasi (ha nem lenne híres, csak a külseje lenne meg) az is csak max egy csúnyácska és lelkibeteg nőt tudna ilyesmire befűzni.
"Plusz meg akarom magam kimelni a szobakereses okozta faradalmaktol."
De miért számít, hogy nő és hogy néz ki?
Vagy szexuális szolgáltatásért is fizetni akarsz?
Te vagy az Ákos? mondtam hogy szeretlek te állat és dobsz egy pénzes nőért???
A.
:D
ennél lejjebb még lehet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!