Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér férfinak, aki közmunkás, tényleg olyan lehetetlen a csajozás az átlagos nőknél?
Van egy haverom, aki eléggé macis (130 kg) és egy hivatalban közmunkásként irattározó már 6 éve, kb azóta barátnője sincs. Mindig mondom, hogy csajozz már be, de ő azt mondta hogy nehéz barátnőt találni egy ilyen pasinak, mit ő. Mindig mondom, hogy akkor változtass, de Lefogyni nem akar, mert így érzi jól magát, illetve munkahelyet sem akar váltani, mert szereti a kollégákat.
Egyszer megmutatta milyen nők jönnek be neki....háát szerintem teljesen átlagos lányok, egyáltalán nem az a nagyon csinos fajta, jóó igaz vékonyak mind.
Aha, de érdekes módon ilyenkor ez a vélemény, fordítva meg "ö takaroggyon mán hüjje lúzer"... Olyankor "hirtelen" változik a vélemény...
Semmi vonzót nem tud felmutatni.
Az,hogy figyelmes,kedves kutyát,macskát érdekli.
Mellette kellenek plusszok nem egy plusz hanem plusszok.
-Le kell fogynia
-Képezze magát,legyen normális melója,egy átlagos nő nem fog aszisztálni az otthon el vagyunk,issza a sört,nyaralás és élmények nuku.
Milyen élményt tud a nőnek okozni?Hova vinné el?És MIBŐL?
Keressen elhízott kövér nőt,ő nem igen kelendő a piacon,neki talán elég lesz a barátod.
Sajnálom ha kemény vagyok de ez van.Vékony nőt ne akarjon így nem,ahhoz tegyen előbb.
Ez a kérdés csak ilyen hüje ál-értetlenkedés, semmi értelme.
Adott egy mélyen átlag alatti pasi, nulla igyekezettel, hogy csajt találjon. És átlagos nőt akar. De ugye: nulla, azaz egészen pontosan nulla energia befektetéssel. (Mivel semmin nem akar változtatni, ahogy te is írod.)
Kb. olyan, mintha azért nem dolgozna valaki, mert ha nyer a lottón, akkor úgy is egy csapásra gazdag lesz. Csak nem vesz lottót, mert nincs rá pénze.
Ettől még álmodozhat, hogy mire költené a nyereményt...
A haverodnak akkor lesz csaja, ha tesz érte.
Szóval legyen gizda és gazdag. Ez ideáig jogos is. De mellé lehet tirpák, "nédmá ott a pincér, jól odasózok neki, mer' késik a rizlelt hering!" és aztán kiveri a balhét, mert "neki az jár" az aztá a jó dolog.
#14-es igen legyen egy felépített élete,de nem kell tirpáknak lennie,legyen igazi férfias férfi,aki valamire való nőt akar.
Vagy ott vannak az elhízott igénytelen nők,akiknek mindegy ,mert nem piacképesek semmilyen szempontból.
Miért akarna egy nő ilyen emberrel együtt lenni,ha kap életrevaló igazi sikeres férfit akivel élményeket élhet meg,utazgathat,vannak céljai?
A kérdező haverja egy életképtelen sajnos,mit tud felmutatni?
Ő itt fog tartani 20-30-40 év múlva is,a nő pont erre nem kíváncsi legalábbis aki valamennyire kelendő.
Ez van.
Én most valós helyzetet írok le:
Barátnőm apja 43 éves, olyan 100kg körüli lehet, de nem túl magas. Közmunkás volt, de jelenleg már csak alkoholét dolgozik egy embernél meg némi élelem fejében. Rezsit anyja fizeti, akit leköpdös korábban az ebédeit is ő fizette.
Állandóan részeg, és legutóbb mikor barátnőm ott volt, azt mondta olyan szag volt mint valami hajléktalan bomlásnak indult volt, és természetesen teljesen szét volt csapva, szokásosan bebaszva.
Na ennek az embernek volt egy többéves kapcsolata, szétmentek mert megcsalta, nem részletezem. Utána is megdugott néhány nőt, és jelenleg egy nála néhány évvel idősebb rendes nővel van, aki jól is keres, de nem élnek együtt.
Tehát ha ilyen ember talál magának párt, akkor én azt mondom bárki talál, de tényleg :)
A testsúlya önmagában a kisebbik gond, ha mellé van egy normális személyisége és el tudja adni magát. Még ha a sok besavanyodott hapi itt az ellenkezőjét is állítja, sok nőnek jönnek be a mackós férfiak. :)
Önmagában a közmunka sem lenne gond, a nagyobbik gond az, hogy ezt hat éve csinálja (oh wait, nem közalkalmazottra gondolsz? hat éve még nem is volt közmunka a jelenlegi formában, és messze nem ugyanaz ám a kettő!!!), szóval, ha közmunkára gondolunk, akkor a gond az, hogy ebből nem is akar kitörni. Mert a 60-70ezres közmunkás fizuból jószerivel még magát sem tudja eltartani.
A tartós kapcsolattal meg ugye együtt jár az, hogy még ha gyereket/házasságot nem is akarunk, de mondjuk összeköltözni... ennyi pénzből hogy?
Ha rosszul írtad, és közalkalmazottról van szó... Oké, ők sincsenek túlfizetve (én is közszférában dolgoztam eddig), és az irattározó az nem diplomás bért kap, szóval 85-90ezer Ft-tal sincs sokkal előrébb, de ott legalább lehetőség van, több, mint egy közmunkásként.
A legnagyobb gondot a hozzáállása jelenti: "nehéz barátnőt találni egy ilyen pasinak, mit ő". Eggen, így valóban nehéz.
Ahogy írtam, közszférában dolgoztam én is, a férfi kollégáimnak külsőtől függetlenül sosem okozott gondot a csajozás. Nem a munkahelyen múlik a dolog.
Már magában az, hogy kövér, elég ahhoz, hogy kb esélytelen legyen vékony lányoknál, főleg 130kg-mal.
Én is marha dagadt vagyok, hasra hízok, szinte csak, most 93 kilóval és észre se vesz senki :D (Nyilván 105-el se vettek észre, úgyhogy én inkább a lefogyást választom, mert amúgy se érzem így jól magam). Az már mindegy, hogy jó karrier áll előttem, van saját házam, egzisztenciám, intelligens vagyok és egyátalán nincs vállalhatatlan fejem. Tökmindegy. Ebben a korosztályban (~20-as), a lányok abszolút válogathatnak kedvükre, sőt ilyenkor akarnak igazán élni, nagy részük fenn ül a faszkörhintán valami kigyúrt suta taggal, egyelőre nem érdekli még őket annyira, csak a külső, jó szex, élni az életet.
Vagy talál olyan csajt, akinek pont az olyan testalkat jön be, vagy belefut egy vékony lányba, aki annyira kétségbeesett, hogy beéri az ő szintje alattival. Tény, hogy nem lehetetlen, de tenni kell érte és szerencse is kell hozzá. :) Én vagyok a példa, hogy 100 kilóval is lehet társkeresőről vékony barátnőt szerezni, szóval azért nem kell kétségbe esni teljesen.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!